Hemmahäng och vinprovning i Marsala

IMG_7887

Igår vaknade vi upp i det här fina huset! Eller det här är köket och ena uteplatsen!

IMG_7890

Efter frukost la jag mig vid poolen och läste.

IMG_7902

Och tog ett dopp! Det ni! Jag är lite av en badkruka så att bada i april tillhör inte vanligheterna, även om vi råkar vara i Sicilien hehe…

IMG_7912

Sen boostade jag mig själv med vitaminer.

IMG_7917

Innan Timmy ställde fram aperol spritz!

IMG_7922

Mmm livet på en pinne kan man säga :)))

IMG_7926

Jag och pappa lagade lunch!

IMG_7927

Salsiccia med rostad potatis och sallad.

IMG_7947

På eftermiddagen åkte vi iväg till en vinproduktion i Marsala, som är mest känt för sina dessertviner.

IMG_7949

Citronträd i varje hörn.

IMG_7950

Och tunna efter tunna med vin som blir till!

IMG_7953

Sen var det dags för provsmakning, nom nom.

IMG_7961

Efter en enkel middag i Trapani köpte vi med oss sicilianska efterrätter och åkte tillbaka till huset för kvällsfika. Så mysig dag!

Förresten, har sett att flera har frågat om tips här på ön – jag lovar en liten guide över den här delen av Sicilien när vi är hemma igen!

  1. Hej Michaela,

    Massor av kramar till dig, blir alltid lika tagen när jag går in på din blogg. Ditt sätt att skriva fångar mig verkligen och det märkte jag verkligen av när jag läste din bok om att älska. Så stort tack för att du ger mig något som jag alltid längtar till att få läsa!

    Så till min fråga. Jag och min pojkvän ska till Italien i sommar, och eftersom du verkar vara Italien-proffset så är det perfekt att fråga dig. Vi ska dit i augusti och kommer avsluta semestern med 2 nätter i Rom. Det ger oss alltså 5 nätter i någon annan stad, har du något tips? Gärna där man kan bada, äta på flera olika resturanger, kanske finns någon bar och sådär. Men ändå inte en storstad, vi åker ju dit som ett par så hade varit mysigt med något romantiskt också.

    Skulle bli så glad för lite tips! Känner mig lite vilsen angående Italien.. 🙂

  2. Ååååå jag o min make var i marsala för 5 år sen o då på donnafugata😍 Så himla härligt! Hoppas ni har det fantastiskt. Puss

  3. Tack för att du orkar göra såhär härliga inlägg även fast du är på semester! Underbart att se och få drömma sig bort <3 puss

  4. Sticker till Lund i helgen för valborgsfirande där och klädpaniken är TOTALT!! Vad har man på sig när vädret inte är helt stabilt, man sitter i en park men vill ändå känna sig fräsch? Kan inte du ge lite tips hur man ska tänka? Eller ett collage? Kraaam!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi