MONDAY

Okej, jag får nog köra 3G hela den här resan haha. Blir en dyr semester… förstår inte hur man kan ha så otur som vi har haft med internet. I vanliga fall har jag inte så mycket problem med bristfälliga nät, men eftersom vi är borta i en hel vecka och jag har en hel del jobb så har senaste dagarnas internetstrul verkligen gått mig på nerverna.

Jaja. Ingen skada skedd. Hur mår ni? Jag vaknade vid åtta i morse pigg och redo för måndag på Sicilien! Vi har hyrt ett hus strax utanför Trapani och det är så vackert här. Den här ön liknar ingenting annat jag har sett i Italien. Det är väldigt rått här och jag får lite Marrakech-vibbar, vilket inte är så konstigt med tanke på att det ligger så nära Afrika. Det finns mycket kaktusar och palmer, stora berg, vackra trädgårdar och slitna rivningsklara hus som blandas upp med vacker arkitektur. Det som är så roligt med jorden är att den är precis som människorna som lever på den – alla är vackra på sitt sätt. Det går inte att jämföra Sicilien med till exempel Toscana eller Portofino, de har alla sina olika typer av skönhet och jag finner charm i dem alla. Precis som hos olika människor.

Jaja. NU ska jag försöka hinna skriva ett riktigt långt blogginlägg om vår dag igår, så kika in här snart igen. Puss!

  1. Lyssnade precis på dig i podcasten Karriärspodden, superbra avsnitt! Du är så himla cool! Jag gillar att du visar att man kan vara mjuk och lugn och ändå vara framgångsrik. Finns inte många så såna förbilder i bloggvärlden.

    Detta skulle förövrigt vara ett intressant ämne att höra din åsikt om, finns det plats för olika typer av människor inom sociala medier branschen? Mitt intryck är att de flesta är väldigt lika tex supersociala, framåt och bara kör. Finns det plats för lugnare typer eller försvinner de bara i mängden?

    Blev en lång kommentar men hoppas du har en superfin semester! Diggar dig verkligen!

  2. Behöver du ett lån ??? Vårt företagsnamn är Sion Financial Services Limited, vi ger ut lån till intresserade kunder som söker för lån för att förbättra sin verksamhet, kan vi hjälpa dig med ett lån på upp till € 15 miljoner. Vi kan hjälpa dig genom att låna pengar för att starta ett företag eller utöka din befintliga verksamhet, erbjuder vi även personliga lån, auto lån, lån till företag, bolån, jordbrukslån , eller ett lån av någon anledning etc. Om du behöver en lån idag kontakta oss. Vi kan låna upp till 15 miljoner euro. Maila oss att gälla: zionloan1@gmail.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi