WEEKLY SNAPSHOTS PT 2

IMG_7726

Till kontoret fick vi årets första svenska jordgubbar, riktiga lyxgubbar var de och så goda att de smälte i munnen. Tack Mathem.se för det! Mathem är en ny samarbetspartner till mig, mer om dem senare i veckan!

IMG_7756

Vi hade en inspelning på kontoret som ni kommer få se resultat av snart. En före/efter-inspelning! Jag är så glad över att få dela kontor med Linn och Petra <3!

IMG_7731

Åt lunch hos Day Birger et Mikkelsen inför ett event jag ska ha med dem.

IMG_7734

De hade så vackra buketter inne eftersom de haft pressdag.

Igår eftermiddag var jag med på scenen på Sime Next också, var någon av er där? Det var så roligt!

IMG_7739

Sprungit på presskontor i veckan, eller hann i alla fall med tre stycken… här är svinsnygga sneakers hos Molino PR.

19d5a010b5254787b54fe7988d847514

Jim Rickey hette märket. Jag blev kär. Såhär såg det ut när jag tog förra bilden 🙂

daca15b520f0637048637c50eecd8ce1

Jag och min gullis som jag snodde bilden ovan och denna ifrån! Vi var övertrötta och lite borta i huvudet båda två, mysigt när man är på samma nivå.

IMG_7737

Balmain för håret är ju en hit. Deras silk perfume är grym!

IMG_7747

Sötsaker hos Sophie by Sophie.

IMG_7744

… som jag gillar väldigt mycket. Nya kollektionerna var fab!

IMG_7746

Deras diamant-smycken är ju underbara. Är så sugen på ett ”wow” i diamanter som tunt armband eller halsband kanske.

IMG_7753

Yogade med en ny lärare idag, så frågade hon mig om jag höll på att utbilda mig till yogalärare. När jag svarade nej sa hon ”Det ser ut som det”. Blev glad då. Yoga handlar ju inte om att jämföra sig och vara tävlingsinriktad, något jag märker att vissa ändå tar med sig in i yogan, och jag tror att mitt lugn och min kärlek till det syns när jag rör mig i yogasalen. Jag går in i mig själv, jag rör mig på ett sätt som är bekvämt för mig och jag njuter av att vara på mattan. Jag hoppas i alla fall att det är dessa känslor jag utstrålar.

Well, nu blir det packning, jobb, en dusch och ikväll vankas det middag på Strandvägen 1!

  1. Åh!
    Jag tror verkligen att du skulle bli en jättebra yoga-lärare.
    Kanske något för framtiden?

  2. Har aldrig trivs så bra på ett kontor som jag gör nu och det är tack vare sällskapet. <3 Puss min kära och ha en fin resa!

  3. Hej! Kan vemsomhelst delta i pressdagar? Jag är nämligen en 18-tjej intresserad av mode men har ingen blogg eller så…

    1. Nej, det är inte så det funkar, är ingen välgörenhet. De bjuder ju in sådana personer som har kanaler i rätt målgrupp eller är inflytelserika i branschen för att deras produkter ska spridas så mycket som möjligt. Varför skulle de bjuda in en helt vanlig tjej? Däremot om du är intresserad och vill börja jobba inom branschen och blir framgångsrik så kommer du bli bjuden på sådana events. Satsa!

  4. Alltså, Michaela.. Du räddar mig varenda dag. Bara så att du vet. Texten du skrev här ovan, du vet yoga-texten, säger bara J A !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi