Weekly snapshots

Processed with VSCO with hb1 preset

I tisdags åt jag frukost med den här gullisen och hennes mamma!

IMG_7654

Jag åt banan och mandelpannkakor med färska bär, yummie!

IMG_7664

Hehehe så kul när Corinne fick massa blåbär av mig…

IMG_7663

… hon blev helt galen av dem. Ville bara ha mer mer mer. Förstår det, blåbär som är så gott.

IMG_7665

Jag tvingade Alexia att ta deras swedish toast och precis som jag anade hamnade hon i frukost-himlen. Verkligen bästa frukostalternativet om man vill unna sig något extra gott!

IMG_7658

Sen var det dags att vinka hej då för att springa vidare på dagens möten!

IMG_7672

Efter mötesmaraton sprang jag vidare till Göta Lejon för att få en sneak peek på Hedwig, nya showen som går upp på GL i maj med Ola Salo i spetsen som Hedwig.

IMG_7677

Och efter våra smakprov åt vi asiatisk middag bakom scenen.

IMG_7691

Jag hade turen att få Ola till bordet. Blev väldigt glad över det, har gillat och sett upp till honom ända sen The Ark kom in i mitt liv och tycker att han är en så härlig person. Blev positivt överraskad över hans värme i verkligheten, det finns ingenting bättre än när en person man känt till i många år lever upp till ens förhoppningar. Ibland blir det tvärtom och det är så tråkigt, men inte i det här fallet.

IMG_7711

Igår brände jag av ännu ett mötesmaraton. Hos Gina Tricot fick vi kika på nya kollektionen som släpps i butik idag. Jag hittade en ljusblå shortsdress med paljetter på som jag ska lägga vantarna på under lunchen tänkte jag.

Processed with VSCO with hb2 preset

Det var jag, Margaux och Jossan som hälsade på.

Lånade bilden av Jossan!

c938eb3decdc014f16b1d24a51a85cc8

Sen tvingade Margaux oss att ta ”spontana bilder” när vi klämmer på kläderna…

782d22772735c4866013e191f23e2641

… så typiskt henne haha. Ofta Margaux står och ser sådär chockad/glad ut över ett klädesplagg? Hahaha <333. Snodde dessa två bilder från henne btw!

IMG_7670

Därefter hade jag ett rad möten på kontoret. Vi har ju ett raw food-fik hos oss så en tredjedel av min kost är numera raw food. Tack för det hälsar kroppen! Här testade jag en rödbets och lakrits-tårta som var tio poäng och sen matcha-latte som jag hört så mycket om men alltså… URK! Fy det var inte alls min grej. Å andra sidan är vi ju vanemänniskor, man säger väl att efter man smakat något x antal gånger så lär sig kroppen tycka om det? Matcha är fullproppat med bra grejer så hade ju varit fint att tycka om.

  1. Snälla kan inte du skriva ut oftare vilken restaurang/cafe du besöker? Blev nyfiken på både frukost- och raw food kafét i det här inlägget:)

  2. Haha jag hade också varit supertaggad på att testa matcha-latte jättelänge eftersom man ser det på alla sociala medier över allt och de ser ju såå härliga ut! Men sen när jag äntligen köpte en (som för övrigt var svindyr haha 47 spänn för typ en espressokopp) så kände jag precis som du… URK!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi