PARIS PART TWO

IMG_7593

I lördags vaknade vi upp med massor av energi och extra allt-sug efter att göra Paris. Men först hotellfrukost!

Pst… varning för årets längsta inlägg!

IMG_7515

Jag och Jossan gjorde oss i ordning (vi bodde tillsammans, tack gud för det, har så roligt och mysigt med henne!!!) sen gick vi och shoppade. Först ut var Louis Vuitton som har en jättebutik på fyra våningar på Champs-Élysées (lätt att stava till den här gatan – not).

IMG_7519

Jag shoppade!

IMG_7522

Sen gick vi vidare ner till Avenue Montaigne där alla lyx-butiker ligger.

IMG_7537

Där klämdes det på väskor från Gucci

IMG_7531

… och ännu mer hos Celine.

IMG_7532

Det blev ett köp hos dem båda!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jossan shoppade sååå fina solglasögon hos Chloé. Verkligen i hennes stil – jag hade aldrig kunnat bära upp dem. Älskar att olika vänner har olika stil och kan bära upp plagg eller accessoarer med helt olika typer av självförtroende.

IMG_7541

När det vankades lunch hade vi promenerat bort till Marais för att möta upp Maxinne och Linda. Vi åt lunch på omtalade Café Charlot – tänk er deras version av Riche. Aldrig sett så mycket snygga människor på ett och samma ställe? Ni vet de franska klyschorna som är sådär snygga på riktigt – utan smink, skönhetsoperationer eller massa attiraljer. Bara jeans, t-shirt och en jäkligt attraktiv aura runt omkring sig. Alla jobbade säkert på typ Vogue. Inspiration extra allt!

IMG_7547

Efter lunchen promenerade vi omkring i Marais, Linda shoppade vintage Louboutin till ett grymt bra pris och så drack vi kaffe på en uteservering. En perfekt dag mao.

IMG_7552

På vägen hem åt jag och Jossan crepes med organisk nutella :)))

IMG_7571

När vi kom hem var det bara på med kvällssminket och den lilla svarta!

IMG_6485

Det vankades partykväll!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag och min snäcka som jag snodde denna bild och den förra ifrån.

IMG_7577

Vi tog oss till Victoria 1836 för en riktig pangmiddag. De spelade hits på högsta volym och alla sittdansade vid vartenda bord. Precis den stämningen man vill ha en lördagskväll med tio tjejer.

IMG_7583

Glada tjejer <3!

IMG_7578

Bra bild Michaela! Haha. Jag hade Janni som bordssällskap, vilket var den enda personen jag kunde prata med under middagen pga hög volym. Var himla trevligt så det gjorde dock inget.

Efter middagen tog vi hissen ner till L’arc där vi dansade till hip hop och efter det en promenad bort till Raspoutine där vi hade bord bredvid ett gäng svenska kompisar. En superhärlig kväll som slutade med en promenad hem strax efter tre.

IMG_7588

I söndags åt vi en lååång frukost med extra mycket nutella.

IMG_7613

 Efter frukosten promenerade vi en halvtimme bort till Hotel Costes, det omtalade kändishotellet där lyxiga personer florerar omkring mest hela dagarna. Tydligen hade Ronaldo varit där kvällen innan så ja, ni förstår grejen.

IMG_7615

Jag och Jossan delade på en tomatpasta och en club sandwish med lax & avokado. Mums ner i lilla magen.

IMG_7621

Hade härliga Hanna och Gertrude som lunchsällskap!

IMG_7623

Hanna bad om sidesallad istället för pommes – detta kom in och kostade 100kr. Hahaha fy fan vad roligt det var. Sämsta salladsköpet i världen!!!

IMG_7626

Hotel Costes doftar väldigt lyxigt och sexigt, så vi köpte med oss deras homespray hem. Rätt doftljus eller homespray i lägenheten sätter standarden och jag brukar variera dem beroende på årstid, om vi har gäster eller inte samt dag i veckan.

DSC_0913_Fotor

Tack och hej magisk söndagslunch!

Snodde denna bild av Hanna!

Processed with VSCO with c1 preset

På vägen hem promenerade vi genom en underbar park.

Processed with VSCO with c1 preset

Det var såpbubblor, lekande barn och hundvalpar i alla hörn. Söndagsångest = borta.

IMG_7629

Och så Eiffeltornet som kuliss!

IMG_7638

Med det tackade vi för oss och åkte mot flygplatsen. Kan faktiskt inte tänka mig en bättre helg än denna. Puss och tack tjejer för en grym helg!

  1. haha så är de nästan alltid om man beställer sallad i Paris, gjorde samma sak på L’Avenue! Jag är så nyfiken på vad secondhand butiken hette som hon hittade Louboutin skorna i, har bott i Marais men hittade inte nån designer secondhand som jag gillade :/

    1. Hahaha de tillhör ju samma koncern (L’avenue och Costes) så kanske var därför. Minns inte alls namnet på vintage-butiken men låg väldigt nära Charlot! xx

  2. Hej Michaela. Vilken fantastisk helg du bjöd på 🙂 Jag skulle väldigt gärna vilja ha tips på lyxiga doftspray till hemmet?

    1. Hej sötnos! Byredo och Rituals är de som går varmast hemma hos mig. Rituals finns i bra prisklass och doftar sååå gott. Dessutom är de vattenbaserade så går att spruta på gardiner etc.! Puss

  3. Hej Michaela! Brukar du checka in din LV väska när du reser? Om nej så undrar jag vilken storlek du har på din väska.. Jag vill önska mig en i bröllopsgåva men jag kommer inte våga checka in den så vill inte ha en som är för stor.

    Tacksam för svar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi