Louis Vuitton, Celine, Gucci

Jag shoppade ju lite i Paris, här kommer mina tre köp som jag är så nöjd med!

IMG_7694

IMG_7695

IMG_7697

Från Louis Vuitton köpte jag den här plånboken med klassiskt monogram och guldkedja. Jag har letat efter en liten plånbok men med många fack och den här var perfekt. Dessutom är det en sådan som bara blir snyggare med åren, och eftersom plånböcker slits en del kändes det som rätt val. Passar perfekt in i mina väskor också, eftersom jag aldrig har stora väskor längre!

IMG_7701

Från Celine blev det ett par solglasögon från deras senaste kollektion. Tycker att mönstret är så jäkla fint, speciellt med det svarta nedtill. Formen på dem passar mig perfekt och de är garanterat nya favoriter i samlingen.

IMG_7704

IMG_7706

IMG_7709

Och från Gucci blev den denna sommarDRÖM som jag är så förtjust i redan. Jag älskar att den pryds av både körsbärsblommor och persikoblommor, hela baksidan är täckt av dem och så är den gammelrosa mocka-färgen helt underbar. Den blir perfekt till skira outfits i sommar!

  1. Jag AVGUDAR väskan! Älskar dessa i alla färger och former! Väldigt avundsjuk men otroligt glad för din skull 🙂 grattis till fina köpet!

    1. ”Grattis till fint köp” var den roligaste kommentaren jag hört på länge! Tror kapitalismen gått för långt nu 😉

  2. Jättefin grejer du köpt! Men måste bara fråga, tycker du inte det är lite tråkigt när det liksom går en våg bland alla bloggare och alla köper samma modell på väska tex? Fattar ju att man blir influerad av varandra men tycker du aldrig det blir lite tråkigt?

  3. Väskan är underbar! Jag älskar pelargoner! (japp, det är inte alls körsbärsblommor även om det är lätt att tro, titta på bladen och stjälkarna så ser ni att de vackra blommorna faktiskt är pelargoner)

  4. En fråga till nästa Forni svarar: Nu när du har slutat ditt förra jobb, hur har du då råd att konsumera som du gör? Förstår ju att du tjänar bra på bloggen men du måste ju ändå ha gått ner rejält i lön och ändå så verkar det (i bloggen) som att du nästan spenderar mer än förut med många resor, utemat och diverse andra dyra inköp. Hur får du det att gå ihop? Får du prioritera bort annat som vi läsare inte får se? Själv har jag alltid varit karriärintresserad och tyckt att det varit viktigt med bra lön, men efter mitt förra jobb där jag nästan har bränt ut mig har jag tänkt om och sökte efter det ett jobb med betydligt lägre lön. Det gör dock att jag har fått prioritera vad jag ska lägga mina pengar på vilket såklart är en jobbig omställning, men min hälsa är värd mer. Antar att det kanske var lite lika du resonerade när du bestämde dig för att sluta.
    Keep up the good work!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi