PARIS PART ONE

IMG_7430

Såhär fint hade Deodoc, företaget som vi var på pressresan i samarbete med, gjort det när vi kom till hotellet och checkade in på våra rum. Jag ska berätta mer om Deodoc senare men kort beskrivet är det intimprodukter för män och kvinnor. Det är en läkare och hennes syster som har tagit fram produkterna och till skillnad från många andra intimprodukter är de både förpackade snyggare men också ordentligt testade så att de inte rubbar våra naturliga pH-värden. Älskar att ha produkterna med mig när jag reser eller i handväskan eftersom de är så himla fina och fräscha, perfekta när jag kliver av ett långflyg  och vill fräscha upp mig t.ex. Nåväl, mer om Deodoc senare!

IMG_7442

Vi bytte om på rummen snabbt innan vi samlades nere i lobbyn…

IMG_7444

… för att gå ut och äta lunch! Vi gick till Pershing Hall och åt sushi. God mat men tror att det är mysigare för middag än lunch – väldigt tyst och lugnt där inne. Passar knappast tio glada tjejer 😉

IMG_7451

Hade dessa sötnosar mittemot mig!

2893d03f60dab5903b56b3d8d4e3f703

Efter lunchen promenerade vi i solen på jakt efter en uteservering…

6e10c91055c32c82354ca54cd5b0448a

… som vi hittade efter en minut haha! Vi drack bubbel, firade att vi var i Paris och snackade skit.

Lånade denna bild samt den innan av Margaux!

IMG_7513

Jag och en gullig tjej!

IMG_7474

När det närmade sig kväll gick vi tillbaka till hotellet och piffade oss inför kvällens balett-föreställning på Operan. Kvällssolen bäddade in Paris i ett sådant vackert sken och på balkongen skymtade Triumfbågen i bakgrunden.

Jag såg att några frågade om hotellets namn – vi bodde på Hotel Splendid Etoile som jag varmt kan rekommendera!

IMG_7512

Tjejligan <3!

IMG_7495

Vi åkte till Opera Bastille där vi såg Romeo & Julia-baletten. Otroligt stark balett och under sista akten fick jag lägga informationsbladet på kinderna för att torka tårarna. Jag är så imponerad av den här typen av underhållning. Det är så mycket människor, så mycket koreografi, så ofattbar scenografi. Mäktig upplevelse.

IMG_7644

Tack operan för en magisk kväll!

IMG_7497

Efter baletten åkte vi bort till Ginger där vi åt en tvårättersmiddag.

IMG_7496

Blev dock en snabb middag eftersom sängen lockade för oss alla – så som det blir när man går upp fyra på morgonen. En underbar fredag i Paris!

I samarbete med Deodoc

  1. Härligt det ser ut! Vilken snygg skinnjacka du har förresten, är på jakt efter en liknande så tänkte höra var nånstans den är ifrån? 🙂

  2. Så härliga bilder! Vill bara höja ett varningens finger. Deodoc’s tvål innehåller bl a SLS (uttorkande), Cocamide MEA (irriterande) och Propylene glycol (irriterande & portilltäppande). Det är ingredienser som är vanliga i kosmetika så det är egentligen inget konstigt. Men kan vara bra att veta om man har känslig fiffi 😛

  3. Gud vad härligt ni ser ut att ha haft det! Lamm du inte bjussa på länk eller skriva på bilderna vilka du var med? Jag känner inte igen fölk men blir nyfiken!

  4. Var det inte samma företag som bjöd ungefär samma gäng bloggare till New York? Inget negativt menat mot dig, men förstår inte sättet de marknadsför sig på (om jag nu minns rätt).

  5. Hej 🙂 Vill börja med att tacka för en himla trevlig blog, bara följt dig i några månader men gillar verkligen din positiva energi!! Din blogg blev direkt en av mina absoluta favoriter och ser fram emot att fortsätta följa den. Men du, du måste visa vad du shoppade i Paris, så himla nyfiken på vad det blev för något. Kraaaam

  6. Hej Michaela! Jag vet att du har fått den här frågan förut men jag behöver hjälp. Jag har varit igenom hjärtesorg förut men den här sorten är värre än jag någonsin hade kunnat ana. Den personen som jag älskar mest av allt på hela jordklotet lämnade mig på grund av en depression och därav avstängt känsloliv från hans sida. Jag var så kär att det gjorde ont bara att titta på honom. Han var mitt livs kärlek och jag har aldrig upplevt liknande känslor för någon. Hur tar man sig igenom det? När det känns som att hjärtat lossnat och någon hoppar på ens bröstkorg. När man ligger på golvet hukandes och det gör fysiskt ont bara att andas. När man gett hela sitt hjärta till någon som sticker en kniv i det. Hur går man vidare?

  7. […] två månader sen var jag ju i Paris med ett härligt gäng tjejer som ni kanske minns (länk in till första Paris-inlägget här!). Det var en pressresa tillsammans med DeoDoc. Parfymerna är allergenfria och kommer från de […]

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi