En måndag på hemmaplan

God morgon skruttisar!

Kom hem vid två i natt och somnade som en bebis. Vaknade med huvudvärk från helvetet idag – priset man betalar för en hel helg med lite sömn (och sent flyg) i Paris. Som tur är har jag bara ett möte och ett par timmars kontorsjobb, sen blir det tidig hemgång och en powernap i eftermiddag. Behöver ladda batterierna för veckan som kommer. Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni har mer energi än mig.

Jaja. Möte och mejlen var det. Hörs snart igen med Paris-bilder, shopping och så ett samarbete som jag tror att ni kommer tycka om. Puss!

17faf8d06b5a8a9bc8b0db68d48b3890

Min drömfrukost denna trötta morgon om jag hade fått välja… men det blev lite yoghurt och kokhett te istället (varför får man alltid ont i halsen av att flyga?)

  1. I flygplan är det torr luft som torkar ut slemhinnorna (och huden, därför många flyger med fuktmask 🙂 och som kan göra hals och näsa röd och irriterad, vilket kan kännas som en lättare halsinfektion. Virus och bakterier får också lättare fäste på torra slemhinnor och på ett flygplan sprids virus lätt för att alla sitter så nära. Jag har även hört att samma luft cirkulerar runt på ett flygplan vilket gör att virus lättare sprids, men vet inte om det är en myt eller om det stämmer. Jag skulle prova nässpray med olja (nozoil) och coldy/coldzyme halsspray inför/under flyg som lägger sig som en skyddande hinna. Regelbunden nässköljning med saltvatten är också bra. Hoppas du får en bra dag! 🙂

  2. Hej Michaela! Hoppas du mår bättre under dagen. En fråga – varifrån kommer det söta linnet du har på dig på header-bilden? TACK på förhand! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi