Att unna sig

  
Igår hade vi en perfekt dag i Paris. Ni vet sån strålande semesterdag som man drömmer om, en sån när allt bara klaffar. Jag och Jossan strosade på stan hela dagen och så shoppade vi en del båda två. Det blev påsar från både Louis Vuitton, Celine och Gucci för min del! Vad som finns i dem får ni se så fort som jag är hemma igen. Så glad för mina nya, fina saker. 

Nu blir det lite söndagsäventyr i Paris innan vi flyger hem ikväll igen. Vad gör man en regnig söndag i Paris? Vi funderar på kaffe och macaroons på Laduree eller en promenad och lättare lunch på Costes. Vi får se… Det är härligt att bara vara här, i denna stad som jag tycker så mycket om. 

En annan sak som ska bli härlig – att komma hem till hans trygga famn ikväll. 

  1. Såg dig i bakgrunden på margaux snapchat från igår och satan vilken babe du är! dessutom den mest lysande förebilden i bloggvärlden! massa kärlek till dig och det du gör!

  2. En söndag som denna önskar jag att din kommande bok låg i min hand. När man är ångestfylld utan någon anledning? Man har precis börjat renovera den första köpta lgh med sin kärlek, sommaren är runt hörnet, vännerna är underbara, jobbet flyter på och ändå känner jag mig ledsen. Så frustrerande..
    Trevlig resa hem fina forni <3

    1. Nu var frågan till Forni men jag kan relatera till d du skriver. D viktigaste är att tänka att d är ok att känna så ibland, vi är bara människor med toppar och dalar. Men jag försöker ta mig ut på en promenad lr träna då jag känner mig låg,frisk luft och träning påverkar humöret oerhört! Testa!

    1. Snacka om att vara klåpare! Försöka dra trafik till sin blogg genom att utnyttja hennes namn. En normal människa hade inte spottat ut sig det till höger och vänster som en idiot. Om du ska kommentera så kan du väl kommentera Michaelas inlägg.

  3. Ni ser ut att ha haft det så härligt i Paris, jag blir så glad! Vad blev det av er söndag? Regnet upphörde ju i alla fall fram emot eftermiddagen! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi