Feelings

  
Vackra kvällsord som jag hittade hos Sarah

  1. Hej Michaela! Jag har en fråga jag hoppades på att du kanske kan svara på nästa frågestund. Du har ju skrivit mycket om att gå och träffa en psykolog och hur bra det är. Det är något jag velat göra länge(är snart 30 år)men min fråga är, hur hittar man någon bra? Hur hutade du din? och hur söker man? Älskar älskar din blogg

  2. Hej Michaela!

    Tack för en fantastisk blogg! Den ger mig energi och inspiration varje dag. Du är en stor förebild för mig som ung vuxen. Men det var inte bara det jag ville säga, även fast det är viktigt att det kommer fram också 🙂

    Jag tar studenten till sommaren (!!) och nu börjar släkt och vänner efterfråga en önskelista. Porslin och serviser är väldigt vanligt, icke desto mindre bra att önska sig i studentpresent vad jag har förstått, men frågan är vilken design, kollektion etc. jag ska önska mig. Har du någon favorit? Smycken är ju inte att underskatta där heller. Någon favorit på dom fronten? Vad mer kan vara fint att få på denna stora stora dag?

    Många soliga och pirriga kramar!

  3. Som den sanna italienaren du är behöver jag tips.
    Jag och min pojkvän skall boka resa till Italien och det är svårt att bestämma vart.
    En vecka, gärna små tavernor med tapas kvällstid och sandstrand dagtid.
    Uppskattar verkligen din hjälp

    1. Hej Elina! Jag svarade på din kommentar när du postade den i förra veckan redan i ett tidigare inlägg. Du hittar svaret på din fråga där.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi