Min onsdag i fem bilder

  
  
 

 
 
   

  1. Lunchmöte på Pocket by Pontus, åt lax :)))
  2. Shoppade guldskor på Zara. Tips! Bara 249kr! 
  3. Kom hem, började laga mat och hällde upp ett glas vin åt mig själv 
  4. Cilla kom förbi på middag, jag gjorde en citronmarinerad kyckling med sallad och en persilje-sås. Mums. Så mysigt att hänga med C också. 
  5. Städade undan, la mig på soffan och snart blir det nog ett varmt bad för att avsluta denna onsdag! <3
  1. var är din svarta topp ifrån? eller har du tips på bra basplagg? behöver mer basic i mitt liv! 😉

    1. Den på bilden är en bomulls t-shirt från Filippa K! Har mycket svart bas från dem. Annars gillar jag Alexander Wang och H&M också!

  2. Lite feedback: det blir enklare (och snyggare om du frågar mig!) om du skriver bildtexten under bilden som du gjorde tidigare, nu får man scrolla upp & ner för att få rätt bild till rätt text…. En tanke bara. Kramis! Ha en fantastisk dag <3

    1. Jag brukar ju göra så men när jag bloggar från mobilen kan det krångla lite tyvärr, så då får jag hitta andra lösningar 🙂 Puss!

  3. Alltså wow vad fin du är! Nästa ”fråga forni” får du gärna skriva lite kring hur din känsla varit när du skrivit dina olika böcker? Om att älska handlar ju om det vackraste som finns, medan den du skriver nu handlar om något tyngre. Känns det jobbigare att skriva den här boken eller blir det tvärtom en lättnadskänsla att få skriva av sig? Lite flummig fråga kanske men hoppas du förstår lite hur jag menar 🙂 kram

  4. Michaela tack för bra blogg.
    En fråga nyfiken bara , umgås du inget med hon som du jobbade med giveaway

  5. Men alltså åååh blir lika avis varje gång du lägger upp bilder på din lägenhet!! Du bor SÅ fint. Ser fantastiskt hemtrevligt ut på alla sätt och vis

    1. Men fina du, tack! Den är faktiskt väldigt hemtrevlig och mysig, ännu finare i verkligheten är den också. :)))

  6. Åh! Såg jättegott ut! Om jag får önska skulle du kunna posta mer recept. Tycker du/ni verkar få till en varierad kost som ser god ut men utan att göra det för krångligt.

    Puss!

    1. Hej Jennie, absolut, ska försöka tänka på det! Är faktiskt också nöjd över hur vi har balans i allt vi äter, oavsett om det handlar om ute/hemma, eller variation i rätterna som vi äter hemma. Ska bli bättre! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi