Dots and funny shoes

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Foto 2016-03-24 16 15 01 (1)

Processed with VSCO with a6 preset

Byxdress från Roo Stockholm som har en pop up-shop i Sturegallerian atm, skor från Asos

Vad händer med vädret i Stockholm? Jag börjar tröttna rejält. Här är en glad outfit som piggar upp i alla fall! Ville visa er två nya favoriter i garderoben – den mönstrade byxdressen och mina ”WHAT!?!?”-skor. Byxdressen har jag använt flera gånger redan, den passar perfekt för den här årstiden. Skorna har dock åkt av fem minuter efter att de har åkt på varje gång. Stockholm är inte redo för öppna skor än :'(.

Humöret idag? Lite bättre än igår. Hade hemska mardrömmar i natt, men fick en lugn start på dagen och inför mitt lunchmöte om en timme känner jag mig redo att sprida positiv energi igen. Och ni då?

Fotograf: Stella Cocozza

  1. Vilka underbara skor! Kommer ihåg kollektionen du designade för ett tag sen, vackra skor. Hann tyvärr inte köpa några utav dom. Men älskar just såna skor som du bär på bilden, kan inte du köra ett litet reportage med just såna?

  2. Alltså ÄLSKAR skorna?! Forni kan inte du snälla göra en barcelona guide ska dit om 3 veckor med killen och några vänner. En vet ju att alla går till W till deras fester men kan alla gå in dit? hehe.
    Har precis bläddrat igenom alla dina resor bak till barcelona för att försöka snappa upp något hehe.
    Puss du är så jäkla grym ha en super fin dag!

    1. Hej gulle! W’s klubb högst upp är sinnessjukt svår att komma in på haha. Men om man är i tid, på bra humör och ler stort kanske det går? Vi bodde på W sist så vi fick komma in tack vare det. Dock har de poolfest vid deras poolområde på söndagar som är superkul, dit kan alla gå! På eftermiddagarna kan man ta en drink vid deras pool och det krävs inte heller något speciellt för att komma in. Annars kan jag tipsa om två FANTASTISKA restauranger i hyfsat bra prisklasser, MISSA INTE DESSA: La Flauta och Tapas24. Ni kommer inte bli besvikna!

  3. Spontant känns det som att dina kläder har börjat avspegla en mer lekfull, starkare Mikaela. Känns som att du går utanför boxen och det är så jävla snyggt och du strålar, keep it up girl!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi