Okristligt tidigt

  
När klockan ringde 03.45 och det dessutom ställdes om till sommartid i natt – vilket betyder att den egentligen var 02.45. Och man somnade kl 01. Då är man trött ska jag tala om.

Väldigt trött. Typ jag dör nu-trött. 

Tur att både jag och Timmy är ganska enkla när det kommer till morgonhumör. Vi får sova på planet och hos farmor och farfar efter lunchen. Jag och Timmy åker ju till dem i ett par dagar för att fira påsk och bara umgås med våra älskade nonni. Ska bli mysigt och välbehövligt, både deras umgänge och värmen. Vi hörs när vi är framme! Puss och god morgon <3

  1. Hej bästa Michaela!

    Jag undrar lite hur det var för dig att flytta hemifrån? Jag ska nämligen snart flytta utomlands och jag känner verkligen att det ska bli jättespännande och så kul, men är givetvis lite nervös också haha. Sen undrar jag också hur du ser på rumskamrater? Jag är social men ibland behöver jag mitt eget space liksom, tror du man tröttnar på varandra ibland? Och om du haft rumskamrat, hur gjorde ni med mat osv. La ni ihop en gemensam budget och handlade/lagade mat tillsammans eller var och en för sig?
    Stora kramar <3

  2. Hej fina du! Jag har en liten fundering, pratar ni italienska med släkten nere i Italien (mao kan du italienska? ) buona pasqua! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi