Att försova sig

  
Igår hände världens sjukaste grej i min värld. Jag försov mig nämligen! Kan räkna på min ena hand gångerna jag försovit mig i mitt liv. Men min mobil hade uppdaterat sig själv under natten och krävde omstart – därav inget alarm som ringde. Skämdes SÅ mycket när jag ringde Jossan 45 min efter att vi skulle ses, helt nyvaken och med panik i rösten. Tur att hon förstod och mer blev orolig <3 då vet ens vänner att det inte hör till vanligheterna. Fick ändå superbråttom till mitt möte kl 10 och hann på håret, sprang in på mötet exakt 10.01! Men Gud vill aldrig mer försova mig, vad hemskt det var haha. Brukar ni försova er?

  1. När jag jobbade på mitt förra jobb drömde jag i princip varje natt att jag kom försent.. Visste att jag skulle få riktigt mycket skäll om jag kom en min försent. Aldrig mer sådan hemsk arbetsplats…

  2. Såå hemskt! Jag försov mig lite då och då i skolan men som vuxen har det hänt kanske tre gånger. En av gångerna hade mobilen laddat ur på natten så jag vaknade vid 9. Skulle varit på jobbet kl 07.30. Dåååålig stämning.

  3. Satsa på väckarklocka och ha telefonen som extra väckare vid viktiga tillfällen som extra back up. Var bodde du i Älta ? Är också från Älta men kan inte alls komma ihåg dig trots samma årgång.

  4. Jag köpte för några dagar sedan en överjävligt skramlande väckarklocka för att jag sover igenom larmet så ofta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi