Zzz…

0fae7a83ed2601179bc7db6ceec68081

GUDARS så trött jag är idag. Tji fick jag som skröt om att jetlag inte är något problem för mig hehe. Både denna natt och natten innan har jag haft jättesvårt att somna. Jag har alltid väldigt lätt för att koppla bort, komma till ro och somna snabbt men inte senaste nätterna. Fan vad irriterad man blir när man inte kan somna, jag förstår att de med sömnproblem blir galna om nätterna. I natt låg jag uppe till två med tusen tankar som flög runt i huvudet samt att jag längtade till klockan skulle bli sju så att jag skulle kunna gå upp för att meditera och äta frukost.

Tror ni jag gick upp sju? Omöjligt ju, jag fungerar inte på bara fem timmars sömn om jag inte måste. Dessutom har jag blivit sjuk från flygplanet så min hals är helt igensvullen och svider. Buuu! Jaja, jag tog sovmorgon till nio, åt en lång frukost, tog en dusch och började jobba vid tio. Tacksamt att kunna styra om sina arbetstimmar. Får jobba några timmar ikväll istället. Jaja, ska snart kila förbi kontoret för att hämta lite papper och sen har jag tre möten på rad, men vi hörs efter det igen. Puss!

  1. Det verkar så härligt att vara egen och inte behöva vara på jobbet samma tid varje dag oavsett hur man mår eller har sovit. Har du några tips på hur man gör om man vill frilansa? Tror att det vore ett drömjobb för mig. Att sitta hemma och skriva istället för att stressa iväg till ett jobb kl 06.30 varje morgon.

  2. Men vet du, jag har också haft jättesvårt att somna två nätter i rad och jag har inte jetlag.. hört att det är många som har haft svårt för att somna på senaste tiden och att det kan bero på att det blivit så mycket ljusare och vi inte är vana vid detta.. 🙂

  3. Jag menar inte att hetsa eller lata dryg men ojoj vänta tills du far barn… 🙁 Jag har en tremanaders baby och nu är det lika länge sedan man fick en hel natts sömn. Ibland har man natt där man lyckas skramla ihop 3 timmar… Men man lever och jag är lycklig. Jag tror att det är en vanesak. Inatt hoppas jag du somnar som en stock. Kram

    1. Men jag har också en bebis och jag tycker det är som en annan värld. Klagade också på lite sömn innan bebis, och nu med en 15 månaders är lite sömn liksom en självklarhet! Livet med barn är liksom något annat 🙂

  4. Reklamen är verkligen jobbig, den följer med efter varje inlägg. Är det en bugg på min dator eller ska det vara så?

    1. Det är en sticky-reklam som är insåld men den försvinner snart, lovar! Förlåt, visste inte att de skulle sälja in den, hatar den också 🙁 Puss!

  5. Jag var också helt slut igår. Sov dåligt natten innan och kroppen var helt utmattad. Mina yogalärare sa att det var fullmåne igår, så det kanske hänger ihop? Vad tror du?

    Tack för en bra blogg och för att du delar med dig. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi