Sienna Miller, Tilde Fröling och vackra böcker.

IMG_6681

Efter mitt hemmahäng i förmiddags sprang jag förbi kontoret för att hämta lite grejer, sen vidare till Lindex Showroom!

IMG_6683

Lindex har en ny kollektion med Sienna Miller. Den släpps nästa torsdag! En liten kollektion på kanske 15 pieces men jag ville ha vartenda ett. Lånade med mig lite plagg till mina kommande resor som ni får se på inom kort :)))

IMG_6688

Sen kom Jossan och Vanja förbi också <3 Så åt vi lunch tillsammans.

IMG_6691

Sushi i överflöd och följande samtalsämnen: hur man hanterar kritik, om jobbet det innebär att få tvillingar, galna mammor på internet och Björn Gustafsson. Bra ämnen ändå.

IMG_6693

Efter lunchen sprang jag vidare för att möta upp energiknippet Tilde Fröling!

IMG_6695

Jag gästade hennes podd (som släpps imorgon!) och det gick i en jäkla fart haha. Vi får nog ses på en riktig aw och catcha up snart tror jag.

IMG_6697

Efter podd-inspelningen hade jag ett himla härligt möte med JuliaEpicenter, sen gick jag in på Akademibokhandeln och klämde på böcker. Det här är ett av mina favoritomslag. Det är så spännande med estetik och varför man dras till vissa saker. Jag älskar liksom det här omslaget. Storleken på boken, materialet på pappret, det guldiga som möter det gröna, enkelheten i den grafiska formen som påminner mig om gröna palmer i Miami. Gillar det mycket.

Nu ligger jag i soffan DÖhungrig och väntar på att D kommer hem så att vi kan äta middag innan jag ska jobba ett par timmar till *yey*. Ska försöka flörta till mig en nackmassage av D också, har sovit som en jäkla kratta och kan därmed knappt röra nacken…

  1. Heja bloggen sen du slutade på devote! <3Så jäkla bra. 10 poäng för att du skriver samtalsämnen ni dragit igenom på luncher och middagar! Både kul att veta samt bra tips! Kram på dig å hopps du lyckades flörta till dig en massage 🙂

  2. Alltså Tilde, en tjej man gärna vill träffa personligen, hon verkar ashärlig!! 😀
    Hoppas det gick bra med allt idag, så underbara bilder.

  3. Känner exakt samma sak för boken!! Jag har den själv hemma och har den ligger framme som en detalj just för att den är så vacker. (Tror även det är därför jag inte börjat läst den ännu heller)

    Måste även, som så många andra, berömma dig för en ännu bättre blogg!! (Som om det ens var möjligt?!) Gillar verkligen att bloggen nuförtiden känns mer genomtänkt och strukturerad, alltid lika kul att klicka sig in på din blogg 🙂
    Kram

  4. Har du läst ”Allt jag inte minns”? Den är fantastiskt bra. Vill passa på att tacka för en fin och läsvärd blogg. Jag läser gärna mer om din relation till yoga – när började du yoga och varför? hur ofta yogar du idag och vad ger det dig? osv. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi