Wow!

IMG_5878

Alltså Elsas naglar som jag hittade på Instagram för någon vecka sen – wow! Blev kär i dem. Jag är ju ett stort fan av neutrala naglar men dessa var ju superhärliga. Är det normalt förresten att ägna lite tid varje vecka åt att fundera på vilket nagellack man ska välja nästa gång haha? Jag gör ju mina naglar en gång i månaden och älskar att fundera ut rätt färg innan jag går till Emilia. Kanske ska jag våga mig på något som Elsas när jag ska dit om två veckor.

  1. Girl jag hade alltid neutrala naglar förut sen gjorde jag liknande dessa till nyår. Wow jag har aldrig känt mig så ball som jag gjorde då! Testa och du kommer se!

    Vill fråga dig en sak fina du. För ett par år sedan var du på en strand någonstans i Spanien. jag tror det var någonstans nära alicante men är inte 100% säker. Iaf det var typ rosa hav. Kan inte sluta tänka på det och vill så gärna dit. Minns du namnet på staden?
    Hade uppskattat det jättemycket om du kunde svara.
    Massa kramar och pussar ❤️

  2. Klart man ska! Jag gör också mina naglar en gång i månaden och det är alltid lika kul att klura på månadens look 🙂

  3. Hei, du har tidligere sagt at du leste en bok som forandret livet ditt. Trur det var om angst.. Kunne du fortelle hva den het? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi