LOUIS VUITTON LETTER NECKLACE

Louis Vuitton letter necklace

005-1

Jag är så kär i Louis Vuittons letter necklace och är så ledsen för att de inte finns att köpa längre. Varför är det alltid så när man kommer på att man vill ha något? Jag hade velat ha ett D runt halsen, just den bokstaven är så fin i det här halsbandet tycker jag. Well, well. Kanske hittar det i Rimini under påsken om jag har tur, och om det finns en Louis Vuitton-butik där haha.

Lånade första bilden härifrån och andra bilden härifrån!

  1. Vilka underbara halsband, ett sådant hade man velat ha!
    Tyvärr har Rimini ingen Louis Vuitton-butik – det enda dåliga med den staden 😉

    baci e abbracci!

  2. Kanske snart är dags för frågor med Forni så jag skickar iväg en fråga 🙂

    Jag och min pojkvän åker till Milano om några veckor. Jag undrar om du har varit där & om du har några tips på restauranger eller vad vi absolut borde eller inte borde göra? Det är vår första resa ihop så det ska bli så skoj o mysigt!

  3. Jag måste säga att jag är lite besviken att det på dig verkar som om det varit en alldeles vanlig dag, trots att det skett terrordåd i Europas hjärta och tiotals människoliv gått förlorade. Jag tyckte att du uppmärksammade Paris-attentaten så fint, och tycker därför att det är upprörande att ingenting i dagens inlägg behandlar den här mycket tragiska händelsen. Jag vet att detta inte är en samhällsupplysande eller informativ blogg på något vis, men jag tycker ändå att det är väldigt okänsligt att skriva ”varje dag kan inte vara en fest. nästan :)))” en dag som denna.

  4. Hej Michaela!

    Tack för en sån varm och vacker blogg! Har följt dig i många år, och tyvärr har jag ej en dator längre utan använder främst iPad. Din blogg är helt inzoomad och jag finner det nästintill omöjligt att läsa. Jag ville bara påpeka det, då jag nog inte är den enda som använder iPad! Kanske är det bara min iPad som är konstig, men man vet ju aldrig.

    Ta hand om dig! Kram

    1. Samma för mig – texten är för bred för iPad – skärmen!

      Tack för en strålande blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi