En helt vanlig tisdag

img_6675.jpg

img_6673.jpg

img_6678.jpg

Här är tre bilder sen vi sist hördes igår kväll. Jag gick hem, lagade tacos och kollade på tre avsnitt av ”Love” på Netflix. Snart är jag klar med även denna serie… vad ska jag se härnäst tycker ni? Det måste vara en serie som finns på Netflix! Gärna deras egna för de är så bra tycker jag. Älskade både Love och Master of None.

I morse tänkte jag inviga mina nya vårsneakers och köra skinnjacka men eftersom vintern verkade vara tillbaka blev det vintermunderingen ännu en dag. Suck, så trött på vinterkläderna nu alltså… tur att jag får känna av våren lite när jag åker till Italien på söndag!

Jaja. Blir lunch på Joe and the Juice nu och sen en helt vanlig jobbtisdag. Varje dag kan inte vara en fest! Men nästan :)))

  1. Jag kommer inte riktigt ihåg, men tror att How to get away with murder” finns på Netflix. Har nog bara sett första säsongen men den var spännande!

  2. Första gg jag kommenterar så först, tack för en sån härlig blogg!

    Jag tycker att du borde kika på Elementary, såååå otroligt spännande och bra! Jag brukar ha jättesvårt för att titta på serier, tröttnar snabbt och hatar när det bara är pang pang och hjärndött. Men denna är sån att man inte vill sluta titta, vill bara ha mer!

    Tack igen för en väldigt mysig och härlig blogg!

  3. Jag har precis kollat klart på Peaky Blinders, säsong ett finns på netflix. Jag tycker att denna serien var supersnyggt gjord och var bra skriven. Det är synd att den fått så lite uppmärksamhet här i sverige. Dock är den ganska så rå, den handlar om en gangster familj i Birmingham precis efter första världskriget. Säsong två är också riktigt bra, den finns dock inte på netflix tyvärr. Säsongerna är bara 6 avsnitt långa så en hinner se slut på de ganska snabbt.
    Tack för en mycket snygg, innehållsrik och välskriven blogg! gillar den jättemycket 🙂

  4. Rectify kan jag varmt rekommendera! Otroligt bra skådespeleri och gripande historia. Drama serie när det är som bäst. Den tredje säsongen finns dock inte på netflix ännu. Får hoppas att det läggs upp så småningom (finns annars att ladda ner.)

  5. Fantastiskt fin färg på dina läppar på sista bilden.
    Vilken läppenna eller läppstift har du använt?
    Kram

  6. ändå festligt med joe and the juice haha! 🙂 se black widows, såbra! inte netflix, men TV3 play så gratis i vilket fall

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi