PRE EASTER LUNCH

_MG_9492_

_MG_9546

_MG_9502

_MG_9553

_MG_9663

_MG_9729

_MG_9715x

_MG_9719

_MG_9814

God morgon hjärtan!

Såhär mysigt hade vi det igår när vi var på en lite tidig påsklunch hos Dasha. Det är så skönt att inte leva ett stressat liv just nu, jag bara njuter av min tid och uppskattar verkligen allt jag gör om dagarna. Har nog aldrig varit inne i ett så bra flow som jag är i atm. Well, bra mat och ännu bättre sällskap slår sällan fel.

Den här dagen började på bästa sätt med yoga, men mer om det sen. Nu måste jag sticka på möte med mitt bokförlag! Puss!

  1. Kan inte du berätta mer om hur du har lyckats att ta dig dit du är idag? Jag tycker du är en sådan fantastisk förebild för många kvinnor! Att vara egen och att tjäna pengar på det man tycker är kul och att vara lycklig(!) tror jag är många unga kvinnors mål. Du vekar vara en sådan stark och driven person.
    Många kramar!

    1. Hej Caroline,

      Fan vad fina ord – tack! Jag pratar om det här i min bok som släpps i september så där finns alla verktyg, tankar och knep som jag har tagit med mig under min egen resa!

      Stor kram
      M

    1. Har de ens nånsin varit ’bästisar’? Riktigt goda vänner kanske, vilket de fortfarande ser ut att vara.

  2. Hej! Åh vad härlig du är att lyssna på, har precis lyssnat färdigt på ”I Nöd och lust” och du känns så harmonisk, härlig och klok.
    Du fick mig faktiskt att bli på väldigt gott humör 🙂 Kram och ha en fortsatt fin dag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi