En helg med god mat, Mello-mys och House of Cards-maraton.

IMG_6153

Min helg började med fredagsaw på Scandic Anglais först följt av Italiano Café med Amanda. Efter ett par timmar gick vi och handlade sen gick vi hem. Perks of being grannar att man kan göra vardagssysslor ihop.

IMG_6155

Sen lagades det middag! Torskrygg med grönkålschips, motorskräm och persiljepotatis. MUMS! Satt och pratade i flera timmar innan vi såg en film (jag somnade inte denna gång – win!).

IMG_6158

Varm croissant med ost och rökt skinka till frukost = life. Och som ni skymtar i bakgrunden läste jag Älskade Östermalm där det var ett reportage med bröllopsklänningar och min älskade Petra! Härlig start att läsa om ens vän sådär.

IMG_6161

Vid två-tiden gjorde jag mig i ordning och tog mig ut. Gick en snabb sväng på stan…

IMG_6168

… innan jag mötte upp Marith för lunch på Nybrogatan 38! Fick flera frågor på Instagram om min perfekta randiga t-shirt, den kommer från Oui (finns här)!

IMG_6166

Vi åt båda deras hummer clubsandwish – satan så god den var! Tack Nybro för att ni alltid levererar bra mat.

IMG_6175

När vi blev utkastade för att middagsruschen började så kände vi oss inte helt klara med varandra, så vi tog en drink på Sannas också.

IMG_6178

När jag kom hem såg jag första avsnittet av ”Master of None” på Netflix som har legat i min lista av serier jag håller på och betar av (avslutade precis Making a Murderer!).

Skrattade HÖGT minst två gånger på första avsnittet som är en halvtimme långt. Det bådar mycket gott och jag ser fram emot de resterande nio avsnitten av denna serie. Älskar att bli glad av en serie!

IMG_6185

Sen var det dags för kvällsmys. D var borta så jag hade hemmakväll för mig själv. Handlade en Cola Zero, brownie från 7-eleven, chips och dipp för optimalt med mys.

IMG_6188

Sen hejade jag på Viktor och Samir i Andra Chansen. Bra jobbat killar!

IMG_6190

Söndagsfrukost.

 Efter frukosten gick jag ut och sprang en sväng. Det haglade och regnade och var slask överallt… ni kan ju tänka er hur denna springtur kändes. Hemskt var den. Men känslan efteråt? Overkligt skön!

IMG_6197

Efter House of Cards-maraton (halvvägs i säsong fyra redan… vill dra ut på det men kan samtidigt inte!?!?) så blev det söndagsmiddag.

IMG_6199

Dumplings med ris, chilimarinerad broccoli, morotssalsa och två olika dippsåser. Yummie for the tummy!

Sen fortsatte myset. En lugn och välbehövlig helg som gav massor med energi. Bra så! Redo för framtida äventyr nu.

  1. Hej Michaela! Först vill jag bara säga, det märks verkligen att du ägnar mer tid åt bloggen sedan du sa upp dig från ditt tidigare jobb, jag tycker i alla fall att den har blivit mycket roligare att läsa under senaste tiden (även om den såklart var bra redan innan du sa upp dig också!!). Och sen har jag en fundering till de klassiska torsdagsfrågorna.. Hur kommer det sig att väldigt många modebloggare alltid ska ha sina väskor på matborden när man är ute och äter? Jag själv tycker att det är lite oförskämt att ställa upp sin väska på bordet..

  2. Bådetorskenochdumplingenärmycketliktvårätterjagharfrånlinasmatkasse, har ni det också??

  3. Manserintehelatextennärmanläserdinbloggfråndatan.Ochjagkanintegötamellanslagnärjagkommenterar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi