Fem favoriter

Alla budgetkedjor börjar få in så mycket fint i butik nu när rean stängs igen. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter våren! Både Gina Tricot, Zara (som jag nämnde i förra veckan) och H&M har riktigt mycket snyggt i butik just nu.

Här är fem av mina Gina Tricot-favoriter! Som jag helst skulle matcha i en och samma outfit faktiskt. Klänningen är ju gudomlig och påminner mig om Stella McCartneys succéklänning från förra året. Jag hade en liknande från Nelly tidigare och älskar modellen, så det blir nog ett köp. Ska matcha den med svarta, utsvängda byxor så länge det ligger snö på gatorna! Gärna med sjalen i bild som jag tycker hade så fina färger i sig. Sen hade jag gärna matchat den Chloé-inspirerade väskan med den lilla fuskpälsbollen, jag har ju en i rosa redan och hade gärna haft dem i alla världens färger på alla mina väskor. Tycker det är så gullig detalj!

Klicka direkt i bilden för att komma till plaggen!

  1. Gud vad härligt det är nu när du fokuserar så mycket på bloggen!
    Älskar att gå in här och mötas av flera nya inlägg <3

  2. There’s been some debate in your comments lately regarding sponsored posts and deals. So, just a friendly reminder to remember to make it clear when you use affiliate links (which it looks like here) 🙂

  3. Antar att detta är ett sponsrat inlägg trots att det inte stod något om det i inlägget, men visst är det ett krav?

    1. Det är inget krav att det ska stå skrivet att det är ett sponsrat inlägg, utan det ska bara framgå för läsaren att det är ett samarbete – vilket det verkar ha gjort för dig = check!

      Förstår allmänt inte allt tjat här i kommentarerna där ni måste ifrågasätta om det är ”reklam”, det är väl inte så svårt att lägga ihop ett plus ett när hon direkt länkar till Gina Tricot? Används affiliate länkar så är det ett samarbete. Får ni en rabattkod eller liknande erbjudande är det ett samarbete. Spelar hon in videos tillsammans med företaget är det ett samarbete. Lite sunt förnuft räcker för att förstå… Och det är också det enda kravet, att man ska förstå att det är ett samarbete – INTE att Michaela ska skriva ut det ordagrannt. TACK.

      1. Fast det handlar inte om sunt förnuft utan om att det faktiskt SKA stå att det är sponsrat, köpt eller ett samarbete. Det är lag på det. Så: det ska stå att det är affiliatelänkar i inlägget.

        1. Nej Katarina, det finns ingen lag på att ”det ska SKA stå att det är sponsrat…”, marknadsföringslagen säger: ”All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.” = FRAMGÅR. Man behöver aldrig skriva ”det här är ett sponsrat inlägg..” men det ska framgå. Vilket det gör i det här inlägget och alla andra sponsrade inlägg om det inte är fråga om jättedold (och därför olaglig) reklam. Företag erbjuder oftast rabattkoder, bloggaren använder affiliatelänkar eller spelar in videos (som Michaela till exempel gjorde med Oral-B) som gör så att mottagaren förstår att det är ett samarbete. Det handlar visst om sunt förnuft.

          Snälla läs på om ni nu måste gnälla och lägga negativa kommentarer. TACK… igen.

      2. Michaela har själv sagt att hon är tydlig med att skriva ut när det är sponsrat inlägg. Så om detta är sponsrat borde det stå det.. Tycker också att man skriver ut det av princip.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi