Bokomslag, poddinspelning och grönkålschips

img_5679.jpg

Efter ett spännande frukostmöte med ett varumärke jag vet att ni gillar sen innan, följt av en apelsinjuice med JanniItaliano Café, sprang jag bort till Riche för dagens lunchdate. Det var min vän Magnus som jobbar på Warner, jag åt toast skagen med tomatsallad vid sidan av och så pratade vi om drömmar. Mycket trevligt!

img_5681.jpg

Efter lunchen sprang jag bort till Anglais för att prata om mitt bokomslag! OMG så pirrigt sånt är. Det närmar sig verkligen nu… Men ändå känns det som att det är så långt borta? Knepigt det där.

img_5683.jpg

Efter ännu ett möte promenerade jag upp till Bodil Sidén, en vän som jag lärde känna genom ModeraternaAlmedalsveckan sommaren 2014 (ni vet när jag var förband åt Reinfeldt! Roligaste giget ever haha). Nu har hon startat en podcast som jag gästade. Jag säger till er när den släpps!

img_5672.jpg

Sen var det middagsdags. Det här receptet stod på agendan.

img_5674.jpg

Tror att jag har ätit sex burgare på en vecka hehe… oops. Men det är ju så gott och går att variera? Vegetarisk burgare, hjortburgare, kycklingburgare…

img_5678.jpg

Nom nom nom. Enda minuset att jag brände sötpotatispommesen till döds 🙁

img_5662.jpg

Nu vankas det grönkålschips framför en film. Har ni testat det? Min kille är ju G A L E N i grönsaker, han kan äta hur mycket sallad som helst haha, speciellt grönsallad vilket är ju det tråkigaste i grönsaksväg…. men han kan alltså utan problem ställa sig och äta grönkål eller något direkt ur kylen på kvällen. Blä! Grönkålschips funkar däremot för mig – lägg en halv påse grönkål på bakplåtspapper på en plåt. Ringa över rikligt med olivolja, salt, peppar och chiliflakes. In i ugnen på 225 grader i 10 minuter. Krispigt och klart!

Frågor med Forni kommer imorgon istället, det blev så mycket annat idag. Ha en mysig kväll, puss!

  1. Jag och min kille har samma matkasse, roligt att se någon annan laga samma maträtt 🙂 Tummen upp för burgaren som jag också lagade i dag.

  2. åh gud va gott! har du förresten något bra lunchställe att tipsa om en lördag i sthlm? ska dit i helgen med min mammi och vill hitta något bra ställe i city att äta på. Gärna pasta!

  3. Hej Forni! Jag skulle vilja veta lite mer om processen för att publicera en bok. Hur går det till egentligen? Hur pass lång deadline får man när man väl signat, kan man bestämma det själv eller hur funkar det? Får man betalt av bokförlaget eller tjänar man bara efter hur boken säljer sedan? Vore intressant att få höra hur idé blir till verklighet från någon som gått igenom detta. Tycker att det är fantastiskt att du publicerat böcker och har ännu en på väg! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi