SPREAD SOME LOVE

God morgon från soffan!

Idag är det veckans skrivdag hemma. Förhoppningsvis skriver jag mer än tre rader idag… Det är så märkligt för att någonstans så har man ju i flera år längtat efter att få ha en hel vardag hemma varje vecka. Det känns som en sån lyx att få jobba i pyjamas och äta det man är sugen på ur skafferiet. Men nu har jag kört några veckor där jag har just en dag där jag jobbar hemifrån hela dagen och ändå ligger det som ett litet skynke dåligt samvete över denna dag. Det är så sjukt att det känns så otroligt fel att jobba hemma? Som om jag skolkar från någonting haha. Spelar ingen roll om jag jobbar åtta timmar i sträck med diverse stuff, när jag ska börja med middagen har jag ändå lite dåligt samvete. Jag tror det är för att man lätt börjar blanda in det privata när man jobbar hemma. Ni vet, att om jag ändå är hemma kan jag ju lika gärna boka en tvättid, slänga grovsopor, tömma diskmaskinen och byta påslakan också. Knepigt det där.

Nåväl, kika in om en stund igen så får ni ett inlägg där det bjuds på gratis rakhyvlar! Allt som är gratis är ju najs. Sen får vi se vad resten av veckans inlägg kommer att handla om… Igår fotade vi det stora sminkinlägget hemma så när alla bilder är redigerade och klara ska jag skriva det inlägget. Kommer ta minst två timmar att skriva det haha. Men det bör komma upp inom en vecka!

Sprid kärlek idag mina vänner.

Puss!

161339653fe37bd9eca0b61a4f06d974

  1. Jag jobbar själv hemifrån på heltid med eget företag. Precis som på ett kontor eller vilken annan arbetsplats som helst måste man ta pauser under dagen för att orka prestera. Tror du mest måste vänja dig vid att byta ut pauserna från ditt förra jobb på kontor mot de man tar i hemmet. Istället för att snacka med kollegorna vid kaffeautomaten startar du en tvättmaskin. Förstår du? Ha inte dåligt samvete, tänk på det med positiva tankar istället!

  2. Känner lite likadant som du! Är student och har bara föreläsningar och seminarium 3-4 ggr i veckan. De är ju dessutom bara några få timmar per gång.. Så den mesta av tiden är jag hemma och pluggar, läser och gör som du mellan varven. Är sjukt irriterande att folk måste döma en ”så du sitter bara hemma hela dagarna och väntar på att din kille ska komma hem från jobbet?”.

  3. Välkommen till studentlivet, livet med ständig ångest och dåligt samvete! Jag känner igen mig i det du skriver, trots att jag pluggar en hel dag så är det så lätt att det slinker in en tvättid, handling, byta lakan osv. MEN, vi får inte glömma all frihet vi har också! Det är okej att blanda in privatlivet, så länge man också jobbar/studerar resterande tid. Om det i så fall får bli en extra timme ikväll kl 22, så är det ok om man vill dela upp dagen och tvätta en stund. Vi måste glömma ångesten och det dåliga samvetet och istället njuta av situationen vi har, den behöver ju inte vara föralltid. Du är otroligt cool och modig som vågat ta steget att bli frilands och du inspirerar alla dina läsare varje dag att följa sina drömmar, glöm aldrig det! Jag håller i skrivande stund på med en inlämning som ska vara klar om två dagar. Jag har fyra sidor kvar, men det är tomt i skallen. Tillsammans kan vi ju lova varandra att skriva några meningar i timmen? Sen om vi raderar det igen och skriver om kanske inte har någon betydelse, huvudsaken är att vi kommer igång 🙂 Ha en underbar skrivdag och tack för att vi får följa dig <3

  4. Ja disciplinen försvinner en hel del när man jobbar/pluggar hemifrån. Det är väldigt lätt att hitta på andra saker. 😀
    Vilken fin bild, är det du? Jisses vilken kropp!

  5. Bästa Forni!! Du är så otroligt inspirerande, fin och varm på alla sätt och vis. Ditt liv verkar vara ett riktigt drömliv och du är lite av en motivation och förebild för mig.
    Stort lycka till med ditt eget, med boken och med livet!!! Kramar i massor!! <33

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi