HYDRO SILK

Foto 2016-02-16 10 19 53 (1)

wilkinson2

Jag tänkte presentera Efi’s nya rakhyvel Hydro Silk för er. Hydro Silk är en rakhyvel som har tagits fram efter sju års forskning och tester av tusentals människor under processens gång. Bladen i rakhyveln omges av ett serum som aktiveras i vatten och tillför huden extrakter från havet och shea butter (!) som hjälper till att återställa hudens fuktbalans. Den har fem flexibla blad och ett skydd som reducerar hudirritation.

Du kan beställa din egen Hydro Silk alldeles gratis här (klick!). Obs! Porto tillkommer på 19 kr.

Foto 2016-02-16 10 17 10

Pst… tre tips på hur du tar hand om din hud på bästa sätt:

  • Använd inte produkter som torkar ut huden! Tvålfri duschkräm utan parfym är bäst för att bibehålla hudens naturliga fuktighet.
  • Varmt vatten och ånga mjukar upp dina hårstrån och gör det lättare vid rakning. Vänta därför en stund i duschen innan du börjar raka dig!
  • Se till att ha vassa rakblad  – inte gamla och slöa. Det ökar risken för hudirritation om du måste raka samma område två gånger.

Det här inlägget är ett samarbete med Hydro Silk

    1. jag tror många andra bloggar bara inte skriver ut sina samarbeten. Michaela är väldigt tydlig med när det är ett inlägg som är sponsrat, vilket troligtvis många andra bloggar inte är. jag menar, dom precis som michela behöver inkomst – så hur tror du dom gör?..

      1. Alla är skyldiga att skriva ut om man har ett samarbete så det stämmer inte. Tycker bara det är tråkigt att michaela har så mycket, mer än alla andra bloggare.

        1. Precis det är lag på att de måste skriva ut om de har ett samarbete. Dock tror jag inte att många bloggare vet om det. Och sen tror jag det många gånger handlar om ett typ av dolt samarbete, alltså inget uttalat samarbete med ett avtal med det är ett ”tyst avtal” där det i princip är underförstått att de får något gratis om de skriver om det. Vissa bloggare känns det ju helt självklart att de gör reklam för en produkt och det är inte för att tipsa oss läsare, men det står inget om att det är ett samarbete eller något.

          Visst har blivit mer samarbeten på denna blogg, men tycker Mikaela har förklarat det bra och dessutom har hon anpassat samarbetena till oss läsare. Dessutom känner jag att det är skönt att hon verkligen skriver ut att det är ett samarbete (jag vet de måste hon göra, men som jag anser det vara struntar många i det) och gör det tydligt för oss. Värre med de som hymlar om det, då känns det verkligen som smygreklam och som man blir ”lurad”!!

    2. Inte jag heller, och visst är det härligt!? Ett kvitto på att det inte bara vi läsare som tycker om bloggen utan även många företag som vill jobba med Michaela. Grymt!

  1. Jag har också märkt att det blivit fler samarbeten här hos Michaela vilket jag tycker är synd. Men jag förstår varför, eftersom Michaela nu har bloggen som sitt yrke. Förut så fick hon ju en fast lön varje månad och nu ska hon leva av sparade pengar, samarbeten sina annonser här på bloggen. Så som jag skrev, synd med så många samarbeten men man förstår ju varför.

  2. Tycker också det är lite tråkigt med så mycket sponsrade inlägg. Men det är som det är… Undrar dock hur effektiv reklamen blir. Jag orkar inte läsa sånt här.

    1. Jag tror reklamen är effektiv. Nästa gång man köper rakhyvel är sannolikheten större att man väljer denna, även om man inte kommer ihåg varför.:) Tycker också det är rätt trist med samarbeten men säkerligen många bloggare som inte är lika tydliga med det, och pengar måste man som sagt tjäna på något.

  3. Hej Michaela, jag har ett tips. Vissa verkar ju uppenbarligen inte förstå att annonssamarbeten är en essentiell del av din inkomst, trots att du åtskilliga gånger förklarat/skrivit inlägg om det. Kan du inte typ skriv en liten kort text alt. länka det inlägget precis när man kommenterar, dvs under ”E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *”, så att folk kanske tänker efter en gång innan dom publicerar sin kommentar eller kanske är nya på bloggen! tänker mig typ:

    ”för att läsa mer om varför jag gör samarbeten, läs gärna detta inlägg…”

    förstår att det måste vara tröttsamt att alltid få dom kommentarerna annars… 🙁 🙂

  4. Vi är alla vuxna människor. Vi kan alla scrolla förbi inlägg som inte intresserar oss. Lägg tiden ni annars lägger på att skriva negativa kommentarer på att säga något snällt till någon. Din dag blir garanterat bättre. Kram

  5. Till alla er som saknar info om var man får tag på rakhyveln: Om ni klickar på länken i inlägget, där man kan signa upp sig för en gratis rakhyvel så ser ni att detta är en abonnemangstjänst där man får hyvlar hemskickade. Bara man läser så finns ju informationen 🙂

    Och till alla er som gnäller om sponsrade samarbeten: Kan ni inte lägga er tid på något annat? Dammsuga tillexempel..

    1. Förlåt, jag menade inte att vara otrevlig eller så när jag skrev det, om det uppfattades så! Men jag hittar fortfarande ingen länk? Kanske är det min webbläsare men ingen del av texten är länkad för mig nämligen 🙂

      1. Jag hade exakt samma som du tills jag provade att stänga av adblock! Nu ser jag den. Så prova undanta denna sida från adblock om du vill se länken 🙂

        1. Jag menade inte heller att vara otrevlig, och uppfattade inte någon annan så heller 🙂 men ofta ser man ju frågor som besvarad i inlägget, där personen inte läst helt enkelt 🙂 även om det inte var så i detta fall.

  6. På riktigt så är efis rakhyvel den bästa jag testat någonsin. Inte just denna, den har jag inte testat. Men min låtsasmamma som går på det allra mesta hade en prenumeration på efi’s rakhyvlar, eller en specifik, den tjocka i turkos/grön färg med en tvål uppepå. hon gav mig ett rakhuvud och lät mig testa och jag dog, aldrig blivit så len, haft så fina ben jämt då den var så lätt att bara ta till med endast vatten. Så tack för tipset Michaela, hade nästan glömt att sen fanns. Massa kramar

  7. Du kanske borde skriva någonstans att man blir abonnent och måste lämna besked om man vill sluta abonnera.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi