MONDAY

Måndag. Jag stuvar undan mejlen, dricker kaffe och försöker att inte störas av byggarbetet som pågår utanför vår lägenhet (men låter som om det vore mitt i lägenheten). På dagens schema står ett möte nu på förmiddagen följt av yoga på lunchen och sen frisörtid på eftermiddagen. Tid hos frisören är bästa jobb-tiden tycker jag. Jobbar helt sjukt bra när jag sitter hos GabbiBangerhead haha. Ikväll tror jag att D skulle bort så jag ser fram emot rester och kanske skriva ett ord eller två. Jag har en fullspäckad vecka den här veckan, men inte en enda kvällsaktivitet förrän på fredag planerad, så det känns lugnt i alla fall. Ofta är det just kvällsaktiviteterna som äter upp energin.

Hur mår ni denna morgon? Jag hoppas att ni får en härlig måndag oavsett. Puss!

e63fa84f081f996a0e7788f75a63ba3a

  1. Alltså TACK för att du skriver så fantastiskt bra. Alla dina blogginlägg känns otroligt välgjorda och varje mening du skriver är genomtänkt. Det är aldrig några slarvfel eller krångliga ”felbyggda” meningar här, till skillnad från de flesta andra bloggar jag läser. Det märks verkligen att du lägger ner tid på dina inlägg och läser igenom dem innan du publicerar. Det uppskattas för det gör din blogg SÅ skön och lätt att läsa. Alltid lika härligt att klicka sig in här. Kram och tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi