HAPPY VALENTINES!

God morgon och glad alla hjärtans dag <3

Idag är en dag för att fira kärlek och jag älskar alla anledningar till att fira saker, och så älskar jag kärlek också. Mitt hjärta dunkar för D, min familj, min släkt, mina vänner och såklart för er, som är här inne och läser med snälla hjärtan varje dag. Tack för att ni gör det. Varje gång ni skriver fina saker, eller kommer fram i verkligheten och berömmer, så dunkar mitt hjärta lite extra. Jag blir lite varmare och lyckligare tack vare er.

Jag hoppas att ni får en underbar dag och sprider kärlek till de ni håller kär. Här hemma är det ett trött litet gäng kan jag säga, vi var på alla hjärtans dag-fest igår och kom inte i säng förrän efter fyra på morgonen… det var några månader sen det hände haha. Men oj så kul det var. Fest på lördagen betyder dock supermys på söndagen, så denna kärleksdag tillbringar vi med chokladdryck och kramar i soffan.

<3!

s456

  1. Åh! Och du gör mig som läsare varmare i hjärtat av att skriva så fint om kärlek. Har redan hunnit med en superbrunch med min familj (jag hade bakat kärleksmuffins garnerat med små rosa hjärtan!) och andats in frisk luft på en promenad. Ikväll ska jag kolla på en typisk romantiskfilm och tänka en skvätt på mannen i mitt liv som finns nånstans på detta runda klot. Men tills jag hittat honom – ska jag ta så jävla väl hand om mig själv.

    Puss! Och glad alla ❤️-ans dag finaste MICKI!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi