Stockholm och Melodifestivalen

img_5337.jpeg

Igår kväll landade vi i Stockholm igen. Vi åkte ut till mina föräldrar direkt för charkisar och Mellon. Gud så mysigt det var. Ni vet när man var liten och mamma dukade upp för fredagsmys hemma och det doftade liksom TRYGGT och familjärt. Den känslan översköljer mig fortfarande ibland när jag kommer hem till mina föräldrar. Även om de inte bor kvar i villan där jag växte upp så är vissa kvällar med dem så starkt förknippade med den trygghet jag kände när jag var liten. Doftljus, chips, filtar i soffan och sköna kläder. Lucky me som har världens bästa föräldrar. Pricken över i:et på kvällen var helt klart när mamma tog fram ”nutella-chokladbollar” som hon gjort till efterrätt. Vi fick dessutom ta med oss en hel drös av dem hem! Halleluja moment. Äter dem till frukost as we speak :))) Underbart goda!!!

Pst… Senare ikväll eller imorgon kommer resten av bilderna från vår alp-weekend upp!

  1. hej michaela! tack för fantastisk blogg! kan inte du göra en chark-guide? vilka köttsorter, ostsorter, vilka andra tillbehör etc? är så förvirrad! vet inte vad jag ska plocka upp när jag är i mataffären…. :S kram!

  2. skulle INTE bli ledsen om mamma Forni kunde berätta hur hon gjort dessa nutellchokladbollar, lät nämligen som om det är det bästa som finns 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi