SUNDAY

  

Vi startade morgonen på sedvanligt vis med yoga i soluppgången (jag är den rosa bollen längst bak :). Den var så ofattbart vacker i morse så jag satte mig och bara blickade ut över den rosa himlen en halvtimme. Otroligt. 

Idag är en dag tillägnad skrivandet har jag bestämt. Jag ska yoga två pass till men däremellan ska jag skriva. I solnedgången är det fest på stranden som vi ska gå på också. Skönt med en fest som börjar tidigt eftersom man totaldäckar absolut senast tio på kvällen här. Men det behövs när klockan ringer 05.30 varje morgon. 

Jag hoppas att ni har en fridfull söndag <3

  1. Får jag skriva av mig lite? Är så trött. Känner mig som en urvriden trasa. Vill sätta livet på paus, men måste gå upp ur sängen, göra det jag ska. Så på vardagarna biter jag ihop, men när det blir söndag kommer allting över mig. Alla känslor svämmar över. Hela söndagarna går jag från rasande, till frustrerad, illamående, ledsen, osv. Söndagarna är som en urladdning, efter att ha kämpat mig genom veckan. Kan inte riktigt förklara, men jag är så trött.
    Försöker tro att det är som dom säger, det kommer bli bättre, men tills dess? Hur står man ut?
    Vill iallafall tacka för att jag kan gå in här och tänka på annat ett tag, det hjälper, som en frizon en stund. Tack<3

  2. Hej Michaela!
    Jag har nu läst din blogg så jäkla länge att jag nu vågar ställa en liten fråga. Nästa år tar jag examen (i juni) efter fem år på universitetet och har bestämt med mina föräldrar och min sambo att vi ska fira med en resa till Italien. Det jag vill med denna resa är sol och bad ( helst med pool på hotellet och strand inom rimligt avstånd), jävligt god mat och gott vin (bubbel och rödvin är ju livets drycker) samt gärna inte något ställe som är jätteturistigt. Har varit inne och kikat lite på resor till Rimni och jag undrar om du tror att Rimni kan vara stället för oss? Jag tänker mig att vi ska åka typ i slutet av augusti, vet du ungefär vad man kan förvänta sig för väder då?

    Tack på förhand och stor eloge till dig för att du är så jävla klok och bra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi