LETS GO TO SANTA TERESA

  
Nu drar det här lilla gänget till Costa Rica för sol, yoga, middagar i solnedgången och härligt häng. Längtar helt obeskrivligt mycket. Vi ses där!

  1. Absolut inte avundsjuk!!!! Ha det så fantastiskt och tipsa gärna om saker längs resans gång. Är mega sugen på att åka till Costa Rica med sambon. Kram

  2. Åh ha det helt fantastiskt nu!! Har själv tänkt att boka en yoga resa med yogiakademin men då till Bretagne som du var på i somras. Är det något du rekommenderar, och skulle inte du kunna svara mig om du finner tid och berätta lite om hur det var och om du har några tips. Är 18 år är lite orolig för att alla kanske är mycket äldre än mig och att jag inte ska passa in. Känner verkligen att jag behöver komma bort efter studenten och de festresor mina ”vänner” vill åka på känner jag inte är något för mig..
    Tack för att du vågar vara så öppen och modig och hel grym! Älskar din blogg och blir alltid glad när jag ser att du publicerat ett nytt inlägg, massa kärlek till dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi