En torsdag i bilder

IMG_4436

Igår var det torsdag och jag flängde omkring som vanligt. Efter ett möte på förmiddagen hade jag en halvtimme över så jag tog en sväng på & Other Stories. Hittade världens vackraste klänning som ni ska få se senare!

IMG_4441

Sen var det dags för lunch hos Gina Tricot.

IMG_4446

Med dessa två sötnosar! Vi spanade in nyheter och fick med oss ett par fina presenter inför Costa Rica <3

IMG_4443

Varje gång jag besöker Gina Tricots showroom hittar jag minst fem starka favoriter som jag vill ha med mig hem. De blir verkligen bara bättre.

IMG_4450

Kaktus-bonanza i fönstret. Efter lunchen hade jag ett möte till på stan innan jag tog mig hemåt i iskylan.

IMG_4452

Väl hemma bytte jag om till den här tjusiga klänningen från Gina Tricot som jag fick med mig!

IMG_4456

Det vankades kvällsaktiviteter och jag kände för att klä upp mig lite, trots kylan.

IMG_4459

På ett strålande humör tog jag mig till Maja för att fixa naglarna inför Costa Rica. Maja delar salong med Emilia och Emilia är bortrest nu så Maja tog emot mig istället (sån tur!).

IMG_4461

Sen SPRANG jag uppför rulltrappan till Escalier och hoppade på den här skruttan som är hemma igen från New York. FINALLY!!! Saknat henne så in åt…

IMG_4462

Vi drack drinkar och skrattade så tårarna sprutade. Gud vad jag saknat min Marith. Hennes kille kom förbi på ett glas också så det var härligt att få träffa dem båda. Jag är så himla glad för att de är hemma igen och var alldeles pirrig efter att vi sagt hejdå. Tänk vad vänskap kan göra med ens hjärta.

IMG_4469

Gick tvärs över gatan bort till Hillenberg därefter för en middag med det här gulliga gänget. Malin och Marcus är hemma från Chicago en sväng så vi passade på att ses på en middag.

IMG_4471

Till förrätt delade jag och D på laxsashimi och skaldjurstartar.

IMG_4474

Och till varmrätt delade vi på lammet och ankbröstet.

IMG_4473

Efter en lång och trevlig middag gick vi ut och tog en drink innan vi promenerade hem i -18 grader vid midnatt. Stockholm är verkligen iskallt men också galet vackert just nu. En underbar torsdag i vilket fall!

  1. Hej Michaela!
    Jag vill fråga dig en sak. Jag fyller nämligen år snart och vill styra något kul och väldigt trevligt på min födelsedag för tio nära vänner i Stockholm. Har du några tips? vad ska man göra, var ska man vara?

    Kram

  2. Snälla Forni! Jag behöver verkligen din hjälp, jag ska träffa en kille jag tycker mycket om, över en helg i Stockholm.

    Vi har inte setts på flera år (han bor långt ifrån min hemstad och jag pluggar utomlands) men vi har haft sporadisk kontakt under åren. Nu i höstas började vi prata mer och mer och nu så ska vi äntligen träffas snart. Men jag undrar om du har något tips på vart vi absolut borde äta middag på lördagen och ev någon bar som vi kan ta en drink på efteråt?

    Kram

  3. Hej Michaela!
    Undrar bara av ren nyfikenhet, är det du eller din kille som betalar när ni är ute och äter? Eller hur gör ni? Kramen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi