NEW IN: LOUIS VUITTON TWIST BAG

IMG_4382

IMG_4326

louis-vuitton-twist-mm-epi-leather-handbags--M50282_PM2_Front view

Ni som följer mig på Instagram har sett att jag har unnat mig en ny väska. Louis Vuitton Twist Bag heter modellen och jag har nog aldrig sett en vackrare väska?

Gick in på Selfridges i London och bokstavligen sprang fram till väskan när jag såg den från håll. Den här väskan är ALLT jag har letat efter. Svart, silverdetaljer, lyxig, klassisk i modellen men ändå modern, slittålig och så känns det jättekul att ingen jag känner har den heller. Jag kan inte tänka mig ett bättre komplement till min Chanel-väska än denna!

Ville sova med den på natten när jag hade köpt den haha… Så otroligt nöjd i vilket fall. Ser fram emot ett långt och roligt liv ihop! Passar mig verkligen att den är så slittålig som den är eftersom jag gärna har mina väskor varje dag, oavsett tillfälle, i alla väder. Jag har letat efter ett komplement till min Chanel-väska länge men har haft svårt att hitta den perfekta, men nu så!

Välkommen hem älskling!

  1. Grattis till ett FANTASTISKT köp! Har sett denna ett fåtal gånger, känns inte så vanlig som andra LV-väskor. Mest troligt på grund av priset kanske? Men den är ju SÅ FIN! Nu känner jag mest: Tack så mycket för de ha-begären! Den liknar min Mulberry Lily (Medium) lite, men får för mig att denna är lite mindre? (Regel nr 1: hitta alltid användningsområden, haha). Kanske får bli en liten examenspresent till mig själv i sommar?

  2. Så himla fin! Tänkte införskaffa mig en likadan, men står och väljer mellan PM och MM. Varför valde du den mindre, och tycker du såhär i efterhand att du gjorde rätt val? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi