TO EXPERIENCE THE ASOS FACTORY

IMG_0204

IMG_0209

IMG_0210

IMG_0217

IMG_0219

IMG_0222

IMG_0232

I torsdags efter vår drömmiga frukost på The London Edition, tog vi en taxi bort till Asos huvudkontor. En av anledningarna till att vi besökte London var nämligen för att vi hade ett möte hos Asos inbokat. Även ett helt gäng manliga modebloggare från Sverige var inbjudna i torsdags!

Anyway, herregud så häftigt det var att få besöka deras huvudkontor. Det är helt sjukt vilken produktion de driver. Varje dag plåtas hundratals nya plagg och accessoarer till hemsidan och de har tiotals modeller varje dag som jobbar heltid med att plåta nyheter. Det är helt otroligt hur de jobbar. Modeller går från ett rum till ett annat och stannar bara ett par minuter i varje rum för att fota stillbild/rörligt/catwalk/detaljbilder. Effektiviteten de har fått till är helt outstanding. Om alla företag jobbade lika effektivt hade alla kunnat gå ner till halvtid (eller så hade man kunnat skära ner på personal haha). Jag som älskar effektivitet blev helt blown away.

Väldigt inspirerande med alla snygga modeller som vistades i byggnaden också. Man ville liksom slänga på sig klackar, locka håret och smörja in benen med glow. Mycket glad över att vi fick komma dit och uppleva – det gav mig perspektiv och man förstod verkligen vilken jättebusiness som Asos bedriver. Hatten av alltså.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi