Middag på Park Chinois och ett besök på The Box

IMG_4204

I onsdags efter vår härliga eftermiddag gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss redo för kvällen!

IMG_4216

Jag körde favvoklänningen från Gina Tricot, halsband från River Island och extra mycket ögonskugga som sig bör till fest!

IMG_4218

Jag och Joey tog ett glas i hotellbaren innan middagen.

IMG_4222

Sedan styrdes stegen till det omtalade och nyöppnade Park Chinois. Restaurangen drivs av den populära Alan Yau som sedan tidigare driver några av Londons hetaste restauranger. Jag är otroligt glad över att Eurocards concierge hittade denna pärla och lyckades fixa ett bord åt oss! Som ni vet älskar jag att upptäcka nya restauranger.

IMG_4320

Jag var dessutom extra glad för att vi hade min älskade Vanessa med oss! Vanessa bor i London så det bästa med att åka dit är att få träffa henne.

IMG_0190

Vi bad servitören att ta in ett plock av deras signaturrätter så drack vi drinkar och snackade ikapp. Park Chinois har en kinesisk meny och sedan spelar ett liveband musik under middagen. Väldigt lyxigt ställe.

IMG_0189

Alltså <3!!!

Efter ett gäng olika rätter och ett par drinkar styrde vi stegen vidare ut. Vi hade bett concierge att skriva upp oss på några olika nattklubbar vi ville besöka, även det ett stort plus med Eurocard tycker jag. De kan hjälpa till med listor på klubbar även här hemma i Sverige men personligen behöver jag den hjälpen mer när jag är utomlands och inte riktigt vet var jag ska gå eller hur jag kommer in.

IMG_4236

Kvällen avslutades på det omtalade The Box. Ni kanske minns att jag var på The Box i New York för ett par år sedan? En väldigt spektakulär klubb.

IMG_4319

Det slutade med att vi dansade bort halva natten – världens roligaste kväll blev det!

  1. Så fantastisk resa ni verkar ha haft ? hur länge är erbjudandet med halva priset på Eurocard Platinum?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi