The London Edition

IMG_4149

Jag har SÅ mycket bilder från London – yey! Vi tar det i omgångar. Jag har verkligen haft ett par underbara dagar och det var så roligt att låta Eurocards concierge-service skräddarsy den här resan åt oss. De träffade verkligen mitt i prick på våra önskemål.

Först ut hotellet, som jag ÄLSKADE. The London Edition heter det och är supertrendigt. Hoppas det öppnar ett editionhotell i Stockholm framöver! Just nu finns de i Miami och New York också. Här ovan är lobbyn.

IMG_4144

Har ni sett vilka stuckaturer? Allt är originalbevarat från typ hundra år sedan. Hela hotellet pryddes av stuckaturer och marmor som sedan moderniserades i form av inredningsdetaljer.

IMG_4124

Mitt rum!

IMG_4128

Man känner sig extra välkommen när man får sötsaker på rummet, speciellt när man precis flugit och är lite hungrig.

IMG_4249

Såhär ser restaurangen ut. Så vacker.

IMG_4251

Och baren i restaurangen. Kommer garanterat besöka The London Edition igen. Vore kul att åka hit med D…

IMG_4252

Dessutom har dem en alldeles ljuvlig frukost!

  1. Åh jag vill absolut åka till London! Kan du inte ge några tips på hur du brukar tänka med ex. bordsbokningar osv när du reser? Om man inte använder sig av någon concierge-service? Kan tycka att det är svårt och de flesta intressanta restauranger kräver ju bordsreservering!

    1. Hej fina! Om jag ska vara ärlig så har jag och D använt oss av concierge-service via kreditkort varje gång vi reser. Det är ett så extremt enkelt sätt att boka upplevelser på. Vi brukar mejla våra önskemål till concierge så återkommer de när alla ställen är bokade och ibland hjälper de oss att hitta nya ställen också. Otroligt smidigt när man reser så mycket som vi gör! Annars skulle jag rekommendera dig att mejla till de restaurangerna du vill gå på någon vecka innan du reser och boka upp dig. Som du säger så kräver ju alla eftertraktade restauranger en bordsbokning om man vill ha en garanterad plats, så mejla och boka upp dina bord innan du åker!

      Puss!

  2. Ibland borde du lägga lite mer vikt vid hur bildernas kvalité ser ut. Vi brukar ju oftast gilla dina halvbra bilder men kanske att man vill se lite tydligare vid ett sånt här tillfälle. Annars kul att följa din resa! 🙂

    1. Kan nog konstatera att det är något knas på bloggen för om man klickar på bilderna ser man dem 1000 gånger bättre!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi