Selfies vid havet och sydamerikansk middag på Toro Toro

IMG_3603

I torsdags började vi dagen med sockerchock till frukost (så värt det) i solen på Grosvenor House terass samtidigt som vi tog ikapp sociala medier och pratade lite mellan en pannkaksbit och en donut-tugga.

img_3624.jpeg

Sen åkte vi ner till stranden och sprang ner i havet. Jag kan verkligen rekommendera hotellet vi bodde på, alltså Grosvenor House, för systerhotellet till detta är Le Royal Meridien som ligger på stranden, så man har tillgång till deras strand inkluderat i hotellpriset. Annars är det ju ganska dyrt att ligga på en hotellstrand (mellan 500-1000kr per person) så det här hotellet var grymt på så sätt. Strandområdet var jättefint.

IMG_3612

Ett gäng kameler på tur 🙂

img_3646.jpeg

Jag och min älskling <3!

IMG_3645

Sen låg jag på solstolen och läste bok resten av dagen.

IMG_3605

Tog ett till bad (och en till selfie).

IMG_3648

Efter en heldag på stranden tog jag ett långt bad på hotellet. Älskade det här badkaret.

IMG_3662

Snabb make, en skir byxdress och så fördrink på Siddharta Lounge by Buddha bar.

Drack kanske en av mina godaste drinkar ever – Rose kiss. Åh kommer sakna den.

IMG_3660

Sen gick vi ner till Toro Toro som ligger i hotellets ena byggnad för en sydamerikansk middag. Började med att de rullade ut en caipirinha-drinkvagn där de gjorde drinkarna framför bordet till en. Kul grej!

IMG_3664

Sen beställde vi in runt sex-åtta rätter som vi delade på. Det var helt otroligt gott. De här friterade räkorna låg i en sås som tillagats av Gud eller något. Herregud så bra det smakade. Rekommenderar denna restaurang varmt om ni är i Dubai. Inte bara för att maten var tio poäng, även servicen var grym. Ett nöje att gå ut och äta när det är så.

IMG_3671

Avslutade med varsin pisco sour i deras bar på övervåningen innan vi gick upp till hotellrummet och somnade sött.

Bästa dagen 🙂

  1. Har aldrig kommenterat Michaela men var tvungen nu för jag blev så glad över att du delade en bild på dig och din kille – så otroligt fina ni är! Bilden lyser av glädje och kärlek! <3 Tack för din fina blogg!! Och önskar dig verkligen en skön ledighet i jul och stort lycka till inför ett spännande 2016, det ska bli så kul att få följa med. Kram!

  2. Ser ut att ha varit en härligt semester. Blir såå sugen på att åka utomlands. Efter flera års studier så kan jag och sambon nu äntligen börja spara ihop till en härlig semester. Jag tänkte ”åh! En sån semester ska vi åka på!”. Härlig bild på dig och din sambo dessutom. Jag ska säga dig att han såg ut att ha så varma och snälla ögon att jag kände mig genuint glad för din skull när jag såg bilden. Och jag känner ju inte ens dig! Bloggare och bloggläsar-relationen är spännande! 🙂 God jul Michaela! Kram!

  3. Hur tänker du kring att semestra och resa till en diktatur? Dubai är ju till stor del byggt av gästarbetare som jobbar under slavliknande förhållande. Obs ingen kritik är bara nyfiken på hur du yänker kring det-

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi