Massage och indisk fine dining.

IMG_3520

IMG_3528

IMG_3524

IMG_3530

IMG_3532

IMG_3534

I måndags var det vår sista dag på det första hotellet. Det var strålande härligt väder så vi låg vid poolen hela dagen. På eftermiddagen slank jag ner till deras spa och unnade mig en massage. 

Det finns något magiskt i att ta en massage när man är på semester – som den ultimata formen av njutning och välmående. Tog en ”The Oberoi Experience” där de masserade hela kroppen med en olja som är bra för emotionell stress och avslutningsvis fick jag ligga på rygg med huvudet nedsänkt medan de droppade vatten längst med pannan och lät det rinna nerför håret och huvudet. Troligtvis så nära ett vuxet och icke religiöst dop man kommer. Mådde precis så som jag alltid vill må efteråt: 

Trygg, glad och harmonisk.

Avslutade dagen med en middag på hotellets indiska restaurang Ananta. Faktiskt första gången i mitt liv som jag äter indisk ”fine dining”. Det var otroligt smakrikt och verkligen en rolig matupplevelse. D fullkomligt älskade middagen och testade alla olika rätter och smaker som ett barn haha. Älskar honom för hans nyfikenhet. 

  1. Låter helt Underbart <3 Alltid härligt med massage och spa =) Ville nu tipsa en väldigt viktig tips angående läsken som jag ser att du har där. Jag nämligen erfarit och hört några andra också att hur den fräter bort tandemaljen helt från tänderna och gör tänderna tunnare. Jag har druckit förut läsk ofta och nu har jag jättetunna framtänder och precis en vecka sedan gick av en bit av framtanden för att den var så tunn och har inget av min tandemalj kvar. Så nu blir det bara, saft alltså inga bubblande drycker mer till mig för resten av livet om jag ska ha kvar mina tänder. Men det är gott med saft och icke bubblande drycker tur det =) Ta hand om dina/er tänder som ser detta som jag skrivit. Massa Kramisar till dig Vackra Michaela <3 <3 <3

    1. Alltså, jag vet inte vad du har för upplösning eller skärm, men det är inte alls supersuddiga bilder?
      För mig ser bilderna ut helt som vanligt! 🙂

      1. Har en iPhone o bara denna bloggen som bilderna är suddiga i, så inget fel på min upplösning eller skärm, och tydligen fler än jag om man läser bland kommentarerna som har samma problem

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi