Grosvenor House, rosé i solnedgången och persisk middag

IMG_3541

Igår checkade vi in på nya hotellet! Ni kanske har märkt att vi alltid byter hotell när vi är på semester? Det är för att D är nämligen besatt av hotell haha. Han älskar att prova nya, testa faciliteter och jämföra. I början tyckte jag att det var lite jobbigt att behöva byta hotell, men nu tycker jag att det är jätteroligt.

IMG_3542

Den här gången checkade vi in på Grosvenor House nere vid marinan här i Dubai. Här är utsikten från balkongen på vårt rum <3

IMG_3548

Vi gick en promenad längst med vattnet när vi kom fram.

IMG_3558

Sen sprang vi ner till stranden, stoppade fötterna i sanden och kände doften av hav.

IMG_3565

Drack drinkar på våra solstolar och läste.

IMG_3566

Hittade det här i en skvallertidning haha. Jag läser alltid skvallertidningar utomlands eller på flygplan, älskar dem. Här var det en artikel om bloggare och deras dyra vanor.

IMG_3569

När solen började gå ner tog vi en sen lunch och ett glas rosé. Exakt den stunden = allt man vill ha i en och samma stund.

IMG_3587

På kvällen gjorde vi oss i ordning och då såg jag ut såhär när jag poserar mitt i hotellets lobby!

IMG_3577

Vi åkte till Atlantis, ni vet världens största hotell typ (påminde verkligen om jättehotellen i Las Vegas), och tog en drink.

IMG_3576

Jag och massa fiskar.

IMG_3589

Sen åkte vi till Madinat mina salam. Efter en promenad satte vi oss för att äta middag på Anar som är en persisk restaurang. Magiska lammfärsspett som smälte i munnen!

Såhär ser jag f.ö. ut när jag kommer på D med att stå och smygfota mig :)))

IMG_3586

Vi avslutade kvällen på hotellets bar på 44:e våningen med varsin drink.

IMG_3591

En mycket fin dag.

Förresten! Frågetorsdagar uteblir på semestern 🙂 Sen ser jag att vissa av er inte kan se mina bilder, att de är suddiga? Så tråkigt 🙁 Ska ta tag i det med teknik asap när jag är hemma igen. Vet inte vad det kan vara…

Nu blir det sydamerikansk middag på Toro Toro. Gud så gott det ska bli. Puss!

  1. Så glad över att ni verkar ha en bra på resa, du är verkligen värd det<3
    Man hör från så många offentliga personer att de får ta emot så mycket nätta, som de dessutom förväntas acceptera, och det är jag så trött på. Kan alla bara sluta trycka ner varandra. Vill påminna dig om att endast lyssna på de bra kommentarerna, låt inte de negativa kommentarerna förändra dig. Anpassa dig inte efter deras åsikter. Det är okej att bli ledsen över elaka kommentaren, men du får bara tro att det elaka är sant! Åh, mina ord räcker inte, vill bara att du ska förstå att du är en fantastisk människa. Eleka kommentarer skriver någon som är osäker, som inte trivs i sin egna situation och därför måste hitta fel i andras liv så dom kan känna sig lite bättre än de känner sig. Tänk på att elaka kommentaren är något en person alltid letar upp för att skriva, men när man skriver en positiv sak så kommer det ju rakt från hjärtat. Hoppas du förstår hur jag menar. Önskar er en fortsatt skön semester, ta hand om er<3 Du är jätte bra Michela, kom ihåg det, kram

    1. Oj, det skulle stå ”Man hör från så många offentliga personer att de får ta emot så mycket näthat”, inte ”nätta” 🙂

      1. men åh, vad fel jag skrev. skulle givetvis skriva att ”du får bara INTE tro att elaka kommentarer är sant”!!

  2. Hej Michaela!

    Dina inlägg sprider så mycket värme här i vintermörkret. Börjar alltid min dag med en liten promenad och sedan frukost framför datorn där din blogg är favoriten. Man får liksom drömma iväg lite (är student så våra dagar ser liksom lite olika ut haha 😉 )

    Förövrigt är din poncho/sjal på de nedersta bilderna otroligt fin och jag skulle väldigt gärna vilja få tag på en liknande, så undrar vart den är inköpt? 🙂

    Massa kramar till er i Dubai!

  3. Hej Michaela, tänkte bara säga att varje gång jag kikar in på din blogg fyller det mig med ett litet lugn, det övertygar mig lite mer till att tycka att det är okej att känna, okej att vara trött, arg, och ledsen, men även glad och hur lycklig som helst. Att kunna vara ärlig mot sig själv. Jag har haft en seg period i livet det här året och försöker så gott jag kan, ibland hatar jag mig själv, ibland är jag väl rätt härlig. På din blogg är du öppen med att livet inte alltid är perfekt, även om det ofta ser ut så på ytan, och det är fint. Jag vill bara säga tack för att du visar allt, vi behöver mer sånt. Heja dig. Kram

  4. det är så roligt att läsa din blogg! för bilderna är inte super-filtrerade, du poserar knappt (så less på att se bloggbilder där personen nästan vrider slag på kroppen i ett försök att posa för smalare mage-långa ben-putrumpa-tuttarna ut), vissa bilder är lite mörka o suddiga.. det är ju det som är härligt att följa! är så less alltså på att vareeeenda blogg kryllar av supersnygga proffsfoton. absolut är det kul ibland men det är så mkt roligare att få följa vardagen genom vanliga mobilbilder, det känns mer äkta

    1. Ang bilderna så är det (allafall för mig) inte så att de är suddiga pga de är mobilkamera bilder med lite sämre kvalité utan riktigt suddiga på ett sätt som nog inte är meningen, för när man klickar på dem o de öppnas i nytt fönster är de ok.

  5. Den smygfotade bilden gjorde mig helt varm i kroppen, låter ju helt sjukt nu när jag skriver det, men det gör mig så glad att se dig lycklig. En person, som du, som kämpat dig fram och gått din väg blir jag alltid lite extra stolt och varm över.
    Jag har alltid drömt stort och gått min egna väg och trots att jag fortfarande stöter på tråkiga kommentarer så tänker jag fortsätta gå min väg, därför blir jag extra glad när andra tjejer och speciellt yngre tjejer gör likadant. Fortsätt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi