Poolhäng, middag på Le Petit Maison och drinkar på Zuma

IMG_3275

Vår första morgon här i Dubai började med frukost följt av poolhäng. Jag var lika blek som min klänning (som är från Bubblerooms ”Make Way” btw!).

IMG_3280

Fan vad kroppen spårar ur när den får sol mot sin hud. Lyckorus extra allt. Låg prick här fyra timmar i sträck och bara njöt.

IMG_3282

Sen blev det dags för lunch! Vi orkade inte ta oss någonstans, vilket man vanligtvis aldrig orkar första dagarna på semestern när man är trött efter en hektisk höst, så vi åt på hotellet. Otippat gott! Finns ju inget härligare än när man ska äta någonstans och har noll förväntningar, så smakar det hur bra som helst.

IMG_3284

När kvällen kom gjorde vi oss i ordning. Jag klädde mig i hellång klänning med slits och urringning, även den från Bubblerooms Make Way-kollektion. Matchade med svarta klackar från Zara och smycken från Caroline Svedbom.

IMG_3343

Vi gick till Le Petit Maison för middag – en fransk topprestaurang som rekommenderas varmt här i Dubai. Den var väldigt mysig – de hade verkligen lyckats plocka fram Frankrike mitt i Dubai. Lite osis dock när jag bad om ett glas champagne utan att kolla på menyn och sen se att det gick på hiskeliga 450kr (!!!). Haha. Okej att man förstår att det är dyrt på den här typen av ställen men Gud, D kommer reta mig för detta dumma köp tills vi blir 100 år. Blir ingen mer champagne på denna resa!

IMG_3344

Såhär ser jag ut när jag tar bloggbilder till er på maten hehe. Vi satsade på fisk till varmrätt och tog två olika som vi delade på. Otroligt goda – det är verkligen skillnad på fisk och fisk. Perfekt tillagade.

Den här restaurangen rekommenderar jag om ni vill äta middag på ett lyxigt men lite lugnare ställe. Mycket par som var barnfria eller i vår ålder blandat med större sällskap som firade födelsedagar. Det är så roligt att vara utomlands för så fort man hamnar bredvid andra par så börjar de prata med en. Blir väldigt trevliga kvällar när det känns som att varje bord bredvid en är ens vänner.

IMG_3311

Vi avslutade kvällen med att gå till baren på Zuma (en restaurang som ligger en minut från Le Petit Maison). Drack färgglada drinkar och dansade tills klockan blev två.

Och på tal om lyx – riktig lyx är det att inte bara vara passionerat kär i ens partner utan även gång på gång inse att han också är min absolut bästa vän. Finns ingen jag har så roligt med som honom.

Jaja sen var det drop dead i sängen. Ni måste gå till Zuma och dricka drinkar! Grymt ställe, sjukt bra musik, härliga människor och drinkar från himlen. Vi var där igår också och åt middag men mer om det i nästa inlägg! Nu blir det strand eller poolhäng. Ha en härlig lördag mina hjärtan, puss!

  1. Åh låter härligt! Men du, jag vet inte om det bara är på min iPad men kvalitén på bilderna är sämre än vanligt fast klickar man på de så blir de i större format och inte alls är oskärpa och suddiga. Ville bara att du skulle veta det 🙂 kram

    Så snygg outfit förresten!

  2. 450KR!? Herregud.. haha! Har aldrig druckit alkohol när jag varit i Dubai, men har förstått att det såklart är dyrt i ett land där man ”inte dricker”. Sen är väl vissa restauranger dyrare än andra också såklart 🙂

  3. Bästa Michaela,

    Lyssnade idag på avsnittet av karriärpodden där du är med! Tar chansen att lyssna på vad som när jag vet att du medverkar. Känns som jag sitter och får livsråd av en kompis 🙂 Du är så jäkla grym helt enkelt!

    Stor kram <3

  4. Härliga bilder! Du ser mycket gladare ut, naturligt gladare, än du gjort tidigare under hösten. Det gör mig glad att se!

  5. Har en fråga. När du gör dig iordning för att gå ut på kvällen när du är utomlands, gör du på något annorlunda sätt än när du är hemma? För jag gör så som jag brukar göra, oavsett hemma eller någon annan stans. Men det märkliga är att jag aldrig känner mig lika fin på samma sätt en kväll utomlands som jag kan känna hemma, även fast jag gör mig iordning på samma sätt. Vet inte om jag är ensam om ”problemet”, men provar att fråga. För nu när jag ska utomlands vet jag att jag inte kommer känna mig helt fräsch, förens jag är tillbaka hemma igen och det gått en dag och jag fixat mig hemma. Hoppas du förstår, haha så knäppt.. Kram

  6. I can see, how much you have enjoyed Le Petit Maison and drinks at Zuma. Next month, I am also planning to go there. Also, thanks for sharing your lovely experience with us. And Keep sharing the googd work ahead.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi