Julklappstips: Unicefs gåvoshop

Varje år i december brukar jag marknadsföra en eller ett par välgörenhetsorganisationer inför julen för att påminna er om alla bra organisationer och hur man via dem kan hjälpa andra. Både förra året och även i år vill jag slå ett slag för Unicefs gåvoshop där min mamma och min mormor fick julklappar ifrån förra året.

Även i år blir det julklappar från dem och jag kommer att köpa allt ifrån vätskeersättningar till vaccin. Oavsett vilken julklappsbudget du har så kommer den finaste presenten i år att vara här ifrån! Jag gav mamma ett hav av presenter förra året i julklapp men tårar i ögonen fick hon just av denna.

In och sprid en god jul här <3

rgb_Unicef_03_notkram

Foto: Pelle Bergström

 

  1. Åh vad kul att du gjorde ett inlägg om detta, jag köpte precis ett antal gåvobevis från just Unicef 🙂 Så himla bra julklapp till de i familjen/släkten som redan har allt, och till alla andra med för den delen. Jag köpte dessa förra året med och var lite nyfiken på hur släkten skulle reagera (tyvärr har jag några riktigt prylgalna personer i släkten haha), men alla blev glada och tyckte det var en fin klapp! Jag tycker det känns så mycket bättre att lägga några hundralappar på gåvor som faktiskt gör nytta, än att köpa materiella saker som inte kommer till användning ändå 🙂

  2. Åh vad bra att du tog upp detta!! Har precis beställt ett gåvokort till julklappspelet vi har i familjen varje jul.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi