Min medverkan i Karriärpodden

Förra veckan spelade jag in ett avsnitt av Karriärpodden som drivs av Eva Ekedahl som är både en sann entreprenör och en mycket duktig samtalsterapeut. Vi pratade en hel del om karriär och de förändringar jag står inför just nu i min egen karriär. Det var väldigt roligt att medverka, Eva intervjuar framgångsrika kvinnor inom alla områden så jag är väldigt stolt över att ha blivit inbjuden!

Finns här >
iTunes: http://apple.co/1XYN7l0
Android: http://bit.ly/1HSxGJd

index

  1. Michaela, du var fantastisk i podden. Gick in och lyssnade för ett par dagar sedan då jag kom på att du skrivit om din medverkan tidigare. Vaknade med en vag känsla av ångest men la mig i badet och lyssnade. Att få börja dagen genom att lyssna på en hel timmes intervju med dig (de tidigare har varit så korta) gjorde verkligen min dag. Tack för att du sprider så himla mycket bra energi. <3 Önskar dig en underbar semester!

  2. Tycker det var så bra!

    Jag har en fråga ang utbildning.
    Vad har du haft för nytta av kursen i modevetenskap?
    Är du sugen på att plugga mer i framtiden? Isf vad? 🙂

  3. Har du tagit bort din ögonfransförlänging? Måste säga att det ser så fräscht ut! Du ser alltid fräsch ut, missförstå mig inte, men du ser extra fräsch ut utan förlängning. 🙂

  4. Åh, älskade detta avsnitt! Kunde gladeligen lyssnat 10 timmar till!
    Önskar så att vi var bästisar haha <3
    Du är bäst! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi