God morgon Dubai!

   
  

 
Här sitter jag och äter frukost as we speak!

God morgon mina hjärtan! 

Att landa igår kväll (ska berätta om flygresan sen!) och kliva ut i en 22-gradig sommarnatt var… Otroligt härligt. Vi bor på The Oberoi Hotel och när vi kom fram igår sent på kvällen åkte vi direkt upp till 27:e våningen på hotellet för drinkar och asiatiska smårätter. Det var stimmigt och spelades hits på hög volym. Precis den känslan man vill ha när man pirrigt landar i ett nytt land. Vi satt utomhus och fastän klockan var två på natten när vi gick och la oss behövdes inte mer än en t-shirt. 

Imorse kände jag mig som ett barn när jag vaknade. D också haha. Vi sprang ner till frukosten som är helt galen här, verkligen allt man kan tänka sig från världens alla hörn. Jag tog massa färsk frukt, färskpressade juicer, mandelcroissant och gröt. Avslutade med våfflor som var de godaste jag ätit hehe, lovar att ta dem imorgon igen och fota!

Nu blir det poolhäng. Tack livet för detta. 

  1. Det finns väl inget bättre än att faktiskt känna VÄRME på kvällen/natten. Det är vi ju inte så bortskämda med i Sverige 🙂 Njut av resan!

    Ett litet tips om ni gillar vattenland och vill leka av er lite, vattenlandet ute vid Atlantis är AMAZING! <3

  2. Låter och ser super härligt ut! Perfekt med massa vitaminer från solen att ladda kroppen med! Ser fram emot inlägget om flygresan 😉 njut nu!

  3. Åh vad härligt för er! Jag och min kille åker till Dubai i januari vore ju helt underbart om du ville dela med dig av lite tips under resans gång, saker man bara inte får missa!

  4. Alltså Michaela du är verkligen ”goals” på alla plan för mig. Utseende, klädstil, sättet du skriver på, personlighet, lägenhet, pojkvän, LIV.
    Och kan man nu inte få vara som dig så är det i alla fall så inspirerande att få läsa om dig hela tiden! Några andra bloggare men främst du har faktiskt inspirerat mig att hoppa av sjuksköterskestudierna för att börja plugga till något annat mer brett så att jag kan öka valmöjligheterna när jag ska bestämma vad jag vill jobba med sen. Så jäkla grym är du, var väl egentligen det jag ville få sagt haha! Kram på dig!

  5. Jag undrar vart dina solglasögon kommer ifrån? Sjukt fina. Hoppas du svarar….letar ihjäl mig på nätet as we speak….. Tack på förhand <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi