See the good.

4e2efae0498d6630ae85a9554d7d0d71

Min sista dag på kontoret idag. Fem år poff! som bortblåsta. Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Har rensat min plats, plockat ut mitt skåp, lämnat in min jobbdator och nu är det bara mitt sista projektmöte och sedan avtackning klockan fyra kvar. Så glad att jag avslutade min tid här med att anordna Social Media Party och galan – verkligen en grand final! Men nu är jag emotionellt slutkörd och ser fram emot värmen som jag åker till på onsdag.

Semester.
Andas.
Nytt kapitel.

  1. Åh så härligt att verkligen göra det som känns rätt, och kanske inte det man alltid borde! Lycka till, du är ju awesome så vad det än blir kommer det bli grymt! <3

  2. Ryser i hela kroppen när jag läser detta! Skönt att du ska iväg på semester och ska bli kul att hänga med på din nya resa i livet! 🙂

  3. Älskade Forni! får en skvätt tårar i ögonen av att läsa det här! Du är fantastisk och har inspirerat mig! kramar

  4. Åh, blir sådär gråtigt stolt över dig!
    Tog själv ett beslut för ett och ett halvt år sen att hoppa av eventbranschen inom hotell och marknadsföring för att andas. Detta resulterade i att jag idag är världens lyckligaste lärare och jobbar främst med nyanlända elever!
    Inte alls vad jag trodde när jag satte paus på flextider men jag ångrar mig verkligen inte en sekund!
    All lycka till dig och jag set fram emot att få följa med på din fortsättning i livet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi