Ni vet när man…

… har så mycket bilder så att man inte vet var man ska börja? Well, thats me today. Får dela upp allt i delar. Har blogginlägg för hela veckan haha!

Men det här var pretty much stämningen från helgen;

IMG_7122

  1. Hej älskade Forni!
    Har en fråga till dig, (kanske till torsdagsfrågorna?), iallafall, jag har på senaste tiden funderat och liksom försökt förstå mig själv. Jag har kommit fram till att jag är övervägande introvert, alltså, jag trivs och älskar att vara kring folk MEN jag behöver komma undan för att ladda mina batterier och trivs verkligen i min egen närvaro. Jag har länge funderat på om mitt kommande yrkesval är rätt för mig som introvert (lite likt ditt på devote, fast annan bransch). Min fråga är då, vad anser du dig vara, introvert eller extrovert? Skulle vara så intressant att höra dina tankar!
    Kram

  2. FRÅGA TILL TORSDAG: vilka ögonskuggor har du när du sminkar dig sådär lite mörkare runt ögonen som du ofta har?

  3. Hej Forni! Jag tycker du har superfin klädstil, skulle inte du kunna göra ett inlägg med lite stiltips, favoritmärken etc.? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi