RESTAURANG AG

IMG_3054

IMG_3073

IMG_3077

IMG_3081

Igår hade jag kvalitetstid med min familj innan jag reser bort och vi inte ses förrän till julen igen. Vi började med en fördrink hos Timmy och Sofia, sen promenerade vi över till AG för middag. Dario, som är världens bästa slaktare, gästspelade från Toscana för att bjuda på en riktig toskansk meny. Dario är känd för två saker; att vara en riktig showare och för att ta väldigt bra hand om djuren. Han använder allt från svansen till nosen och låter djuren leva ett så bra liv som det är möjligt. Middagen tog nästan fyra timmar och all mat serverades till alla bord exakt samtidigt. En mycket trevlig kväll som verkligen kastade tillbaka en till alla semestrar i Toscana!

Nu är det fullt ös inför imorgon som gäller. Vi hörs lite senare!

  1. Åh, vad roligt! Har träffat både Dario och hans syster i Panzano in Chianti – dom är så himla gulliga båda två! Och maten……….. <3 <3 <3 Trevlig fredag och helg på dig, Michaela!

  2. Har din pappa italienska som modersmål eller är han född i Sverige? 🙂 Pratar han italienska? Har förstått att du pratar litegrann. Pratade din pappa italienska med dig när du växte upp?

    Verkar ha varit en fantastisk middag baserat på menyn. Kram på dig!

  3. jag är glad att höra om Dario, men är osäker på det här med slakteri… jag tycker att det är en oetisk karriär. Det bör dock tilläggas att jag inte är vegan, så jag själv är minst lika oetisk… men det är en tanke som bor hos mig i alla fall.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi