WEDNESDAY

   
  

   

Redan onsdag kväll – var tar tiden vägen?! Min onsdag har varit effektiv och bra. Jag började med frukost och genomgång av Social Media Party och Social Media Gala med Margaux. Vi tog genomgången på Nybrogatan 38, jag åt en havregrynsgröt med skummad mjölk & äppelkompott samt en croissant med nutella. Kanske världens bästa frukost?

När lunchgästerna började anlända gick jag hem och fortsatte jobbet. Vid två åkte jag ut till Lidingö för att gästa ”Karriärpodden”. Vi hade ett så otroligt trevligt samtal och jag hann knappt blinka innan vi pratat bort två timmar (!). Älskar när sånt händer. Tog en taxi hem igen och jobbade en stund till. 

Nu ligger jag i badet och lyssnar på julmusik 🙂 hur har er dag varit? 

  1. Hej Michaela och tack för en härlig, inspirerande blogg 🙂 Jag undrar om du har ett bra tips på en restaurang där man kan äta sen lunch alt. tidig middag i stan? Min pappa och syster kommer och hälsar på mig till helgen och det blev nyss bestämt så har inte så bra framförhållning. Jag bor utanför stan och äter alltså inte ute så ofta men jag brukar hålla koll på de ställen du och flera andra bloggare går till och har varit på både Nybrogatan och Brillo. Älskade dom! Har du något tips på ett mysigt inte svindyrt ställe? Vore så tacksam!

  2. Jag har gått i skolan idag och sedan han jag med ett gött träningspass. Fick mig tio timmars sömn i natt så livet har känns lite bättre än vanligt. Men nu till min fråga, kan inte du göra en ögonbryns tutorial? Jag är en sån där dum tonåring som har råkat noppa lite för mycket om man säger så! När jag väl försöker måla dit ser det bara onaturligt ut, typ som två spermier eller något. Dina är alltid on point, hur gör du? Skulle bli så glad för alla tips:) ha en bra dag, kramis

    1. må bare svare her, er litt obsessed av bryn og holder på med mitt eget ”brynsprosjekt” as we speak 🙂

      om du har nappet for mye og angrer deg, kan jeg tipse å smøre inn brynene med castor oil hver kveld i en måneds tid! magic happens – promise:) du kan fx kjøpe det billig på iherb.com. når brynene har vokst litt ut kan det være verdt å få de fixet hos en proffs første gang, så underholder du dem bare selv så godt du kan etterpå 🙂 jeg bruker også brow shadow og ikke pencil, blir mye finere og mer naturlig da.

      er forøvrig også interessert i å høre hvordan mickis fixet sine – they are to die for!!

  3. Ännu en fråga till torsdag:

    *Hur bör man tänka kring alla saker man köper när man är sambo med någon? Hur gör ni?! Jag tänker på alla små inredningsprylar, delar du och D på dem eller är det mest du som köper sådant och därmed blir den som får behålla dem om det (mot väldigt stor förmodan) skulle ta slut en dag?

  4. Den där gröten ser ju så god ut! Jag fixade en komplettering på en uppgift, det är ju så skönt när man kan bocka av något från todo-listan! Tog mig igenom en timme på löpbandet och städade hela huset nu på kvällen. Inget slår känslan av nystädat! Dessutom åt jag choklad till middag. Insåg nu att jag glömde äta.. haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi