LOVECORRECT

IMG_2710.JPG

IMG_2704.JPG

IMG_2718.JPG

Igår var jag och såg The Hungergames 3: Mockingjay 2 på bio i samarbete med Halebop. Jag har flera vänner som jobbar med Halebop och tycker att all reklam de gör är briljant. Dessutom är jag ett ohälsosamt stort fan av Hungergames och såg Mockingjay 1 i tisdags (igen) bara för att peppa upp ordentligt. Haha.

Halebops kortfilm ”Telefonkungarna” som visades innan bion började var så himla fin, söt och framför allt viktig. Den handlade om några killar som kommer på ”Lovecorrecta” – en sajt som gör alla fula ord till fina. För att göra nätet till en finare och tryggare plats. Så nu kan ni gå in på Lovecorrect.se och testa själva – skriv fula saker och se hur de blir fina istället.

”Ditt jävla missfoster, jag ska skratta på din begravning.”
”Ja det var en… det var en ful mening alltså. Så lovecorrectar vi…
Och resultatet blir ’Ditt ljuvliga mazarin jag ska skratta på din balkong'”

Succé! Mer kärlek vet ni.

Och Hungergames då? Var ganska besviken faktiskt… Tycker inte alls att Mockingjay-filmerna var lika bra som de två första. Och de går ju inte att jämföra med tredje boken!

  1. Förstår vad du menar men jag gillade ändå hur dom fick ihop slutet. Men visst var de två första filmerna bättre, helt klart. Tack för en fin blogg <3

  2. En sån härlig grej av Halebop! Man hade ju velat ha en inställning på vissa hemsidor (som i kommentarsfält på bloggar) där den autocorrectar det helt automatiskt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi