GNARLYS SUPERBURGARE

 IMG_2726.JPG

Jag och Margaux unnade oss fredagsburgare på Gnarly Burger. Jag tog deras klassiska med lök, sallad, tomat, dressing och cheddarost. Lika stört god som alltid. Gud som man dör för Gnarlys alltså. Nästa gång blir det Flippin’, var flera år sen sist.

Nu väntar ett sista möte ute på Elite Hotel i Saltsjöqvarn (Modette-tjejerna ska få se deras rum så de vet hur de ska smycka det inför Social Media Party!) och sen blir det en sån jäkla välförtjänt helg.

Puss!

  1. Men så gott! Jag ska faktiskt till Sthlm nästa vecka så du får gärna tipsa om dina topp 3 lunchställen för jag är så sugen på att testa något riktigt gott!

    Kram

  2. Hej Michaela, jag är liksom du laktosintolerant och min mage skulle typ dö av den där burgaren… Hur gör du? Har du några tabletter? Jag har nyss fått min ”diagnos” och letar tips hur jag ska kunna äta gott och slippa svullomagen. Tips?

    Önskar dig en superhelg:) Kram

    1. Hej Kajsa!

      Allas laktosintolerans är olika känsliga. Bröd och cheddarost innehåller dock extremt lite laktos så jag tror att det kan vara en del placebo (så var det för mig mycket i början!). Gå till en dietist och be dem lära dig om laktosintolerans – det gjorde jag och då fick jag mycket mer insikt. Sen är det bara att testa sig fram. Jag kan äta en hamburgare men aldrig mer än fyra bitar mjölkchoklad. Kaffebröd går bra, men en sked gräddsås dödar mig. Sen har jag ALLTID laktostabletter i väskan för måltider ute. Då går det absolut bra med lite laktos 🙂

      Kram och trevlig helg!

      1. Tusen tack för snabbt svar. Laktostabletter ska införskaffas omedelbums. Så intressant att lära känna sin egen kropp & det där med placebo tror jag stämmer mer än man tror 🙂

        1. Ja men precis! Ett tag trodde jag att jag inte ens klarade vanligt smör – sen fick jag veta att det är typ inget laktos i smör haha… Och att det snarare är bra för en att få i sig lite vanligt smör ibland. Så man får lära sig med tiden. Puss!

  3. Hej!
    Älskar din blogg!

    Jag fyller snart år och vi är 8 personer som ska ut och äta middag. Har du tips på lite resurangen i Stockholm (gärna östermalm) där du vet att vi alla kan sitta vid ett stort runt bord?

    Tack snälla!

    <3

    1. Stort rynt bord… Strandvägen 1 och Milles har några större runda bord! Riche har ovala bord. Tror Daphnes har ett par runda också. Annars är det fyrkantiga som gäller 🙂 Puss!

  4. Hej! Jag älskar älskar dina texter, verkligen. Jag har letat igenom din kategorie Kärlek för att hitta en speciell text jag läst förut och fastande för. Men jag hittar den inte någonstans. Du kanske kan hjälpa mig om jag berättar vad den handlar om? Jag minns inte så specifikt, men det handlade om att när man är förälskad så lägger man ner alldeles för mycket tid på att tänka över förhållandet man har istället för att njuta av nuet så när det väl är slut har man glömt att ta vara på tiden…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi