LOVELY DINNER W SOFT GOAT

P1160704

P1160706

P1160724

P1160726

P1160729

P1160737

P1160753

P1160762

P1160763

P1160766

P1160777

P1160796

Igår var jag på ett av de trevligaste eventen på länge. Ibland faller allt bara på plats under en kväll. Det var Soft Goat som hade bjudit in till pressvisning och efterföljande middag på Berns. Jag går ju på en hel del event som ni vet, vilket gör att jag också är väl medveten om vilka detaljer som kan hjälpa eller stjälpa ett helt event. Den här kvällen var allt precis så som man önskar. Kläderna var LJUVLIGA, jag ville bo i vartenda plagg. Bordsplaceringen var underbar, jag satt bredvid Frida som jag gillar så mycket <3. Alla var glada. Musiken var grym. När kaffet serverades, kom det på stämningshöjande musik. Äej jag vet inte, kanske är jag löjlig nu, men när kvällar är genomtänkta i detalj och alla detaljer sitter – då blir jag väldigt tacksam och lycklig.

Somnade med ett stort leende på läpparna! Tack Soft Goat för en grym kväll, och tack Dasha för de fina bilderna. Nu känns det mer rätt än någonsin med en mysig höst där jag kan bo i kashmirplagg. Puss!

  1. Hej Michaela!
    Jag har en fråga till dig som du säkert fått flera gånger, men jag är desperat efter vägledning så skulle verkligen uppskatta om du kom med ett klokt svar (som jag tycker du alltid gör).

    Min bästis är tillsammans med en kille som inte är en bra kille. Dom har tidigare varit till och från i flera år och han har rent ut sagt behandlat henne som skit då, men sen vart dom tillsammans och han hade blivit en sån PANG kille. Till saken hör är att jag inte tror ett skit på det, jag tror han är samma person som han var innan dom vart tillsammans och att han spelar för gallerian nu. Jag har även märkt på min vän att hon blivit mer tillbakadragen, vi ses inte lika ofta, när vi ses dyker han alltid upp och/eller tränger sig på, han bjuder in sig själv på tillställningar och dom få gångerna jag lyckas få med henne på en vinkväll så blir han arg. Jag ser hur min vän bara krymper och krymper och hur hela hennes personlighet bara försvinner. Vad ska jag göra?? Vad gör man i den situationen som vän? Hon har ursäktat honom för mig flera gånger när han betett sig illa och jag har sagt att det inte varit ok. Men jag vet inte om hon inte ser det.. Om någon annan som också läser Michaelas blogg som har något råd eller kloka ord så snälla ge mig dom. Får ont i magen av bara tanken att min bästavän inte mår bra.

  2. ÄLSKAR verkligen sista bilden! Så otroligt härlig, fick mig att må så bra. Faktiskt himla fint att den inte är så skarp heller. Kram Fornication, du är bäst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi