LOVE DRESS FROM MARUSCHKA DE MARGÓ

IMG_0586

IMG_0593

IMG_0612

Klänning från Maruschka de Margó i Sturegallerian, 1995kr

HUR underbart söt är inte min nya klänning från Maruschka de Margó i Sturegallerian? Jag föll lika hårt som för D när jag hittade den. Som en dröm! Synd att det inte är Alla hjärtans dag snart, men jag kommer att inviga den redan i helgen när vi ska på inflyttningsmiddag hos Amanda & Shoan. Snacka om att lysa upp i höstmörkret.

Maruschka de Margó har ett väldigt lyxigt utbud med plagg från bland annat Versace, Ahlvar, Versus och Unreal Fur. Det är den perfekta butiken att besöka om man vill ha en riktigt fin klänning till helgen. Hittade flera andra alternativ som var prisvärda, runt 1000-lappen, som jag kommer att lägga vantarna på för framtida tillställningar.

Ni får se den in action i nästa ”Min helg i bilder”! Senare idag kommer bilder på mina nya smycken där ifrån också.

IMG_2079

IMG_2082

Inlägget är ett strålande samarbete med Maruschka de Margó och Sturegallerian.

  1. Måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg, jag längtar alltid efter att få se din helg i bilder! Men nu till min fråga, vad hände med Givesome? Minns inte senast du skrev om det… är du fortfarande lika delaktig nu som du var då?

    Varma hälsningar, Alma

  2. SÅ fin på dig att jag funderar på att beställa en själv. Hur är den storlek? Är det en S/M du har?
    Tack på förhand 🙂

  3. Maruschka är en butik jag handlat i förut, när jag var ung och dum, men inte längre… De har alltid haft päls i sitt sortiment vilket jag tar kraftigt avstånd från. Synd att du väljer att samarbeta med detta företag där pälsprodukter är en del av deras vinst:-(

    1. Hej Isa!

      Vi har ett brett sortiment på det senaste inom mode för att tillmötesgå våra underbara kunder.
      ”Our tastes are simple: We are easily satisfied with the Best”.

  4. Maruschka kan ju vara den värsta butiken. Riktigt otrevliga ägare och dessutom så säljer dem stöldgods. Skulle aldrig sätta min fot där. Betalar bland annat inte lön till sin personal. Sjukt att bloggare vill samarbeta med dem på det sättet.

    1. Hej M!

      Några stöldgods har vi aldrig haft i vår butik. Vi är officiella återförsäljare åt stora modehus. Alla varor levereras i originella förpackningar.
      Alla våra anställda som är otroligt professionella har skrivit på anställningsavtal och skyddas av Lagen om anställningsskydd.
      Uteblivna löner är inte ett aktuellt ämne i vårt fall.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi